Nincs rajtam plusz kilo, de mégis nagy a pocakom?
Jobban kifejtem a kérdést... Elsőnek is férfi vagyok. Szóval 2 évvel ezelőtt mérve lett a súlyom (65kg), és pontosan ugyanannyi, mint most (úgyszint 65kg). Viszont amikor mértem 2 éve, nem volt pocakom... Most már van egy kicsi, de egy grammot sem híztam. Gondolom ennek az oka, hogy tavaly ősszel sokat ettem, és megnyúltak a beleim és azért van most pocakom, vagy nem tudom. De nem híztam el, nincs zsír rajtam.
Milyen ételekkel és edzéssel lehetséges az, hogy újra szép feszes legyen a hasam, és hogy a belek újra a régiek legyenek?
A beleid nem nyúltak meg. Valószínűleg kevesebb izom van rajtad, ezt hívják skinny fat alkatnak. Nem írtad hány cm vagy, de 65kg férfinél nagyon kevés.
Sok hús, zöldség, és napi 1 óra sport heti 3-5x.
izmosab voltáll, amiből veszítettél és felment helyette zsír
nem lehet hogy ebben az időszakban mozgásszegény életmódra váltottál?
a zsírnaöbb hely kelll, mint az izomnak, tehát azrét van pocakod
a másik lehetőség hogy a közérzeted sem olyan jó, tehát csak puffadsz és azért nagy. ez lehet attól ha szénhidrátdús az étrended vagy szimplán ha csak nem jó. ha ez a helyzet, akkor egészségtudatos táplálkozás kell, feldolgozatlan összetevők, kevés cukor, sok zöldség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!