4 nap alatt mennyit hizhattam?
Figyelt kérdés
175cm, 67kg voltam.
Kedd óta sokat eszem, olyan 2-3000 kalóriákat.
Holnaptól fogyozni szeretnék. Rá álltam a mérlegre, 71kg-t mutatott! Tény hogy délután álltam rá, de ez rengeteg! Tényleg 4kg-t hiztam 4nap alatt? Rohadtul nem azért fogytam le h méghízzak.
2021. nov. 19. 20:29
1/2 anonim válasza:
Nem, nem híztál 4 kg-t 4 nap alatt. Reggel állj rá a mérlegre. Most, hogy mennyit hízhattál.. ha pár napig úgy eszel, hogy kalóriadeficitben vagy, akkor valószínűleg pár nap alatt visszaáll a súlyod. De amúgy ha meg nem azért fogytál le, hogy még hízzál utána, akkor figyelj jobban. Ha ez ember sokat eszik, hízni fog. Ha le is fogy az ember, akkor is azért kell figyelnie a mértékre, mert ha újra elkezd zabálni, rögtön visszamennek a kilók.
2/2 anonim válasza:
Ez nem túl bonyolult matek. 4 kilót
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!