Így sikerülhet a fogyás? Érdekelne a véleményetek és tapasztalatok.
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves kislányom. A terhességet 57kg-al kezdtem és 69kg voltam amikor szültem. Szülés után le is ment pár kiló 63-64kg között ingázot a súlyom. Az utóbbi hetekben el kezdtem hizni, 69kg vagyok. Nagyon zavar. Nem érzem jól magam a bőrömben. Ha a tükörbe nézek sirógörcs jön rám. Meg szeretnék szabadulni ettől a testtöl. Interneten nagyon sokat olvastam hogy mi segítene a fogyásban. Szerintetek ha semmi mást nem innék csak vízet (azt is olvastam hogy sokat kell inni én 2literre gondoltam egy nap), és el hagynám végleg a csokit, este 6 után egyáltalán nem ennék semmit. És kb. egy nap 30-40 percet tornáznék (felülés stb..) Szerintetek akkor sikerülne? Mennyi idő kellene hozzá?2021. nov. 16. 12:52
11/12 anonim válasza:
Egyszer nézd meg mennyi kalória van egy zacskó mogyiban. Meg fogsz lepődni.
12/12 anonim válasza:
Bár nem sokkal vagyok több, összetenném a kezemet a szülési súlyodért. Mindezt úgy, hogy rengeteg vizet iszok, édesség kilőve a fogaim miatt, keveset eszek és sokat megyek. A genetikám egy marék bélsár.
Bocsi hogy nem segítettem, csak azt akartam mondani hogy biztos nem vagy vészes. Na jó, egy tippet adok: legyél kalóriadeficitben. És fehérjéből egyél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!