Hogyan és mennyi idő alatt lehet nagyjából 8 kgt lefogyni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 20:39
2/17 anonim válasza:
Kalóriaszámlálás. Legyél kalóriadeficitben és akkor fogysz. Az, hogy mennyi idő 8 kg leadása, az súlyfüggő. Ha nem csak a 8 kg a plusz súly rajtad, hanem mondjuk a 8 kg-n kívül még van rajtad 20 kg fölösleg, akkor 8 kg 2 hónap alatt simán összejön. Viszont ha nincs rajtad sok túlsúly, akkor havi 4 kg-t max. akkor tudsz leadni, ha elég keveset eszel, ami nem egészséges! Szóval ez attól függ, szerintem 2-4 hónap kb.
3/17 molnarmarcell21 válasza:
Hogyan: egyél kevesebbet, ld. 2-es választ
Mennyi idő: havi 2 kg-ot mondanak egészséges mértékű fogyásnak, szóval lőj be 4 hónapot, legfeljebb hamarabb sikerül.
4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2021. nov. 16. 07:50
5/17 A kérdező kommentje:
egyébként jelenleg 52 kg vagyok, szóval lehet, hogy több felesleg van rajtam 8 kgnál, de igyekszem majd
2021. nov. 16. 07:53
6/17 molnarmarcell21 válasza:
52 kg-osan tuti nincs rajtad 8 kg felesleg.
7/17 A kérdező kommentje:
alacsony vagyok, szóval 8 a minimum, úgy gondolom
2021. nov. 16. 08:14
8/17 anonim válasza:
Annyira alacsony nem lehetsz, ahhoz 140cm-nek kellene lenned.
9/17 anonim válasza:
Néhány hét alatt ha nem nasizol, átlagosan mozogsz, naponta mégy dolgozni vagy másféle dolgokat intézni.
10/17 anonim válasza:
Feltett egy kérdést hogy 8 kg-t kb mennyi idő leadni. Oké.
Erre benyögi hogy 52 kg! 🤦♀️
Újabb gyenge elméjű..
Kérdező! Vizsgáltasd ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!