Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem akarnátok együtt fogyókúrá...

Nem akarnátok együtt fogyókúrázni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Az jutott eszembe , hogy akinek van kedve fogyókúrázhatnánk együt.., lehet butaság , de talán ugy jobban menne , ha meg tudnánk beszélni a dolgainkat olyanokkal akik szintén a zsírral küzdenek:DSzóval ha valakinek lenne kedve egy közös fogyózásba kezdeni és együtt szenvedni(persze csak neten keresztül:D(pl e-mail)

Az jelezze itt:D

20 éves vagyok , egyetemista lány és sajna már a 100 kg t súrolom...szeretnék 30-35 kilot leadni(de már egynek is tudnék örülniXD)

2008. dec. 12. 20:59
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%

Sziasztok én 32 éves vagyok és mindíg is dagi voltam. Januártól kezdeném én is érdekelnek módszerek és psmf is.

Akupunktúrával egyszer sikerült 18kg tól megszabadulnom de az már régen volt .

2008. dec. 19. 21:27
 22/23 anonim válasza:
100%
szeretnék én is belépni a sorba ha lehet és van egy két tippem is...remélem még aktuális. :)
2008. dec. 20. 10:54
 23/23 anonim ***** válasza:
sziasztok,én is szeretnék januártól fogyókúrába fogni! 14 éves vagyok,és bár nem vagyok annyira elhízva,nem vagyok elégedett az alakommal. meg kb 2 hétig tart az elszántság hogy "akkor sem eszek csokit". tervem szerint próbálnék kalóriaszegény kajákat enni,nasikat mellőzni,és többet mozogni. én is támogatom a blog vagy fórum ötletét :) msnem: lekvaros_fomuffin@hotmail.com
2008. dec. 27. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!