Nem akarnátok együtt fogyókúrázni?
Sziasztok!Az jutott eszembe , hogy akinek van kedve fogyókúrázhatnánk együt.., lehet butaság , de talán ugy jobban menne , ha meg tudnánk beszélni a dolgainkat olyanokkal akik szintén a zsírral küzdenek:DSzóval ha valakinek lenne kedve egy közös fogyózásba kezdeni és együtt szenvedni(persze csak neten keresztül:D(pl e-mail)
Az jelezze itt:D
20 éves vagyok , egyetemista lány és sajna már a 100 kg t súrolom...szeretnék 30-35 kilot leadni(de már egynek is tudnék örülniXD)
Szia! Ha akarod én veled tartok! Én is egyetemista, plusz munka, 28 év, 84 kg. Írj privit, hogy mikor kezdenéd, milyen módszerrel stb.
Szia!
Sziasztok!
Én is akarok!!!Már rég várok olyan társakra,akikkel együtt fogyózhatnék.
Én is 28éves vagyok,nyár óta 10kg-t híztam,ezért jelenleg 88kg vagyok.Amúgy már voltam 103kg is,úgyhogy tudom miről beszélünk! :-)
Én 14éves korom óta küzdök túlsúllyal,de előbb-utóbb mindig a kaja győzedelmeskedik felettem. :-(
Ha benne vagytok,megpróbálhatjuk együtt!
nekem van én is arra gondoltam hogy ott lelkesíthetnénk néha egymástxD
de ide azért nem írnám be:D
Én nem akarok fogyni, de megosztanék veletek egy írást, ami talán segíthet. Igaz, azt mondjátok az akaraterővel van leginkább baj, de azon a legkönnyebb változtatni: csak nézzetek bele a tükörbe! (remélem ezzel nem bántottam meg senkit)
Szóval ezt olvassátok el és nehogy valami idióta 90napos diétát és társait csináljátok, mert azzal nem értek semmit:
Ez egy 4 oldalas cikk, a többi is érdekes lehet, habár a többi rész már leginkább csak testépítéssel foglalkozó embereknek lehet hasznos...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!