Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem akarnátok együtt fogyókúrá...

Nem akarnátok együtt fogyókúrázni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Az jutott eszembe , hogy akinek van kedve fogyókúrázhatnánk együt.., lehet butaság , de talán ugy jobban menne , ha meg tudnánk beszélni a dolgainkat olyanokkal akik szintén a zsírral küzdenek:DSzóval ha valakinek lenne kedve egy közös fogyózásba kezdeni és együtt szenvedni(persze csak neten keresztül:D(pl e-mail)

Az jelezze itt:D

20 éves vagyok , egyetemista lány és sajna már a 100 kg t súrolom...szeretnék 30-35 kilot leadni(de már egynek is tudnék örülniXD)

2008. dec. 12. 20:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Szia! Ha akarod én veled tartok! Én is egyetemista, plusz munka, 28 év, 84 kg. Írj privit, hogy mikor kezdenéd, milyen módszerrel stb.

Szia!

2008. dec. 12. 21:24
 2/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is akarok!!!Már rég várok olyan társakra,akikkel együtt fogyózhatnék.

Én is 28éves vagyok,nyár óta 10kg-t híztam,ezért jelenleg 88kg vagyok.Amúgy már voltam 103kg is,úgyhogy tudom miről beszélünk! :-)

Én 14éves korom óta küzdök túlsúllyal,de előbb-utóbb mindig a kaja győzedelmeskedik felettem. :-(

Ha benne vagytok,megpróbálhatjuk együtt!

2008. dec. 12. 21:59
 3/23 anonim ***** válasza:
Szijasztok én is veletek akarok tartani!!!!!!!!:):):)
2008. dec. 12. 22:06
 4/23 A kérdező kommentje:
:D Neked nem tudok privát e mailt küldeni..hát az elhatározás nekem is mindig megvan..csakhát egy jó kis pizza vagy muffin és már elszállt minden akarat:(
2008. dec. 12. 22:06
 5/23 anonim ***** válasza:
msn-etek nincs??? ott letudnánk dumcsizni nme lenne rossz pár fogyi tippet megtudni egymástol!!:):)megosztahnánk a tanácsainkat
2008. dec. 12. 22:07
 6/23 A kérdező kommentje:

nekem van én is arra gondoltam hogy ott lelkesíthetnénk néha egymástxD

de ide azért nem írnám be:D

2008. dec. 12. 22:08
 7/23 A kérdező kommentje:
Aki kéri annak elküldöm privátban, és akkor beszélhetünk:)
2008. dec. 12. 22:22
 8/23 anonim ***** válasza:

Én nem akarok fogyni, de megosztanék veletek egy írást, ami talán segíthet. Igaz, azt mondjátok az akaraterővel van leginkább baj, de azon a legkönnyebb változtatni: csak nézzetek bele a tükörbe! (remélem ezzel nem bántottam meg senkit)

Szóval ezt olvassátok el és nehogy valami idióta 90napos diétát és társait csináljátok, mert azzal nem értek semmit:

[link]

Ez egy 4 oldalas cikk, a többi is érdekes lehet, habár a többi rész már leginkább csak testépítéssel foglalkozó embereknek lehet hasznos...

Sok sikert!

2008. dec. 12. 22:52
 9/23 A kérdező kommentje:
Bevallom csak az első pár szót olvastam el....DE! én nem akarom egésznap azt méregetni, hogy hány grammot eszek és abba hány gramm fehérje van...nálam pl az a baj h anyu konyhán dolgozik és onnan hozza haza a kaját , ezért nem csinálok külön kaját(mert az plusz pénz), nálam inkább a mennyiséget meg a mozgást kéne változtatni..
2008. dec. 12. 23:00
 10/23 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ez milyen jó ötlet! Én januárban tervezem elkezdeni a Nagy Fogyókúrámat, szívesen csatlakoznék hozzátok! Mailben, blogon kommunikálhatnánk, szerintem biztosan jót tenne, ha lelket öntenénk időnként egymásba meg hasonlók!
2008. dec. 12. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!