Hozzáértők:ezt a szálkásító diétát meddig javasolt alkalmazni?
Benne van a többszöri étkezés: szénhidrát, fehérje.
A rizs lehet fehér, vagy barna legyen?
A fehérje turmix alatt testépítő boltban kapható turmixra gondol? Van valami, amit ajánlanátok? Egyéb vélemények? Fogyni szeretnék, futással és egyéb mozgással kombinálva.
Hmm a sok hülye diétához képest ez egész normálisnak néz ki. Szerintem csinálhatod bármeddig, csak figyelj a megfelelő kalóriabevitelre. Amit nem említ, de én még hozzátennék, az egy multivitamin készítmény. Testépítő boltban azt is megtalálod a fehérjével együtt. A rizs jobb, ha barna, de lehet fehér is, nem azon fog múlni a diétád. Ami hiányosságot érzek a diétában, hogy nincs benne telítetlen zsír, naponta vigyél be kb. 50g telítetlen zsírt is, és sportolj sokat, és szépen fognak jönni le a kilók.
Sok sikert, írj ha van kérdésed.
Köszönöm válaszod:) milyen fehérjét javasolsz? Nyilván nem testépítőként,hanem civilként akarom fogyasztani, tehát nem akarok valami hű, de drága dolgot venni.
Multivitamin....félek, hogy attól megnő az étvágyam:( Legalábbis ez a korábbi tapasztalatom.
Ja igen, úgy gondolom, egy hétig csinálnám, minden nap váltva az ABC étrendet. Aztán visszaállnék egy hétköznapibb étrendre (pl. tk.kenyér, gyümölcsök), de ugyanannyi mozgás mellett. Igazából az a bajom,hogy pár kilótól szeretnék megszabadulni, és mivel nincs sok felesleg, ezek igen makacsul ragaszkodnak hozzám.
Köszönöm nektek! Egyébként 36 éves nő vagyok, aki mindig is nehezen fogyott. A gyümölcsöt azért gondoltam, merthogy egészséges. Zöldségekből max. sárgarépát,karalábét tudnék elképzelni rágcsálni (na jó, a paradicsomot szeretem), és hát a grillezett hús zöldség körettel vagy salátával....nem laktat hosszú távon (és nem is ízlik), de nyilván csak megszokás kérdése. Valamit valamiért.
Amúgy normálisan étkezem és mozgok, de az évek előrehaladtával ez kevés. Úgy értem, ha más így enne és mozogna, bomba alakja lenne. Ezért próbálnám ki ezt.
Mégegyszer köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!