Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízni fogok így?

Hízni fogok így?

Figyelt kérdés
Sziasztok. szóval, elkezdtem a fogyókúrát 160 cm 47 kg vagyok, leginkább a combomra megyek. Naponta 1000 kalória alatt étkezek, sok fehérjével hogy az izom lehetőleg ne menjen.. szóval most ettem agy kürtőskalácsot úgy megbántam..viszont szerintetek így egy héten egyszer max. Kétszer ehetek ilyen "hízlalolósabb" kaját? Belefér? (Igazából ezt akartam kérdezni, nem a címkérdést, tudom nem fogok meghízni hirtelen ettől :D)

2021. nov. 4. 17:38
 1/8 anonim válasza:
98%
Belefér? Szerintem igen.
2021. nov. 4. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
47 kg-osan hova akarsz fogyni? És pláne miért durva koplalással? És miért van bűntudatod az étkezéstől? Erősen evészavar gyanús kérdés.
2021. nov. 4. 17:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kezeltesd az anorexiádat, ameddig nem csövekkel táplálnak. (Tapasztalat sajnos, jobb lett volna kihagyni ezeket a dolgokat.)

Amúgy imádom a kürtőskalit, 1 fahéjas, 1 kakaós simán csúszik!:)

2021. nov. 4. 18:18
 4/8 anonim válasza:
100%
50 kilónal kellene lenned. Inkább hízz.
2021. nov. 4. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hova szeretnél fogyni? A te ideális súlyod 50-60 között lenne, nem kell 50 alá menni. Ha vastagabb a combod (ilyen súllyal hidd el, nem vastag) a többi testrészedhez képest, akkor az genetika, szóval nincs veled semmi baj. Nem, nem fogsz hízni, ha néha átléped a kalóriabeviteled, viszont most még tök okés a súlyod, hízhatnál is akár, de a lényeg, hogy fogyni ne fogyj, mert az már se egészséges, se szép nem lesz. De tényleg, számok alapján nagyon okés lehetsz, nincs hova fogynod.
2021. nov. 4. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
1000kcal alatt.. Ezt felejtsd el, az 1200kcal a minimum, kimondottan vékony vagy, nincs szükséged fogyásra. Az alkatoddal nem tudsz mit kezdeni, a tested arányait nem tudod megváltoztatni.
2021. nov. 4. 22:33
 7/8 anonim válasza:
100%

Jaj ne támadjátok már le, végre egy lány aki nem duci..

Tehát: 47 kilósan semmiképpen ne fogyj, ha valami problémád van a comboddal, ha kicsit vastagabb (ami személy szerint nagyon szexi :D) az meg valszeg genetika, nem lehet (és nem is kell) változtatni. Ne hizz de semmiképpen se fogyj! Nincs gond azzal ha több kalóriát eszel pár nap. Jut eszembe, 1000 kalória alatt? Na ne csináld már.

2021. nov. 5. 09:53
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Ezt úgy írom, mint aki hasonló helyzetben volt, mint te. Kérlek, most hagyd abba a koplalást. 1200 kalória a MINIMUM ahhoz, hogy életben maradj, és a durván túlsúlyos embereknek szokta orvos javasolni. De neked 50-60 kiló az ideális, szóval ne fogyj. [link] itt egy kalkulátor, ird be az adatokat, ennyi kalóriát kéne enned a sulytartashoz. Ja és, ha nem kezded el FOKOZATOSAN, hetente 50-150 kalóriával növelni a beviteled legalább 1200-ig, de kérlek, hogy annál tovább (nekem személy szerint 20 kcal/nap jött be), hízni fogsz (metabolikus szindróma, azaz ha huzamosabb idejig kevesebbet eszel mint 1200, és a tested hozzászokik az alacsony kalóriabevitelhez, és utána elkezdesz rendesen enni), vagy ha tovább így eszel, úgy lefogysz, hogy meghalsz. Meg amúgyis egy naptól nem lehet hízni kivéve ha hetente +3500 kalóriát viszel be (úgy értem hogy pl. a sulytartasodhoz kell mondjuk 2000 kalória, te meg eszel egy nap 2500 kalóriát, akkor is csak fél kilót hízol/hét) És nincs "hizlalósabb" kaja. Energia. Van amelyikben több, van amelyikben kevesebb. Lehet bonyolultan fogalmaztam meg, de remélem a lényeg átjön.
2021. nov. 5. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!