Megettem egy hatalmas doboznyi müzlit (gabonapehely). Mennyit fogok hízni?
Figyelt kérdés
Nem fogyókúrázom, de szeretném tartani a súlyom. Borzalmasan szégyellem magam, de megettem egy egész dobozzal. Legszívesebben elásnám magam egy pár napra, lesz valami nagyobb következménye?2021. máj. 15. 15:32
2/9 anonim válasza:
Az összes kilót visszahízod amit leadtál eggyértelműen. Nem baj ha elötte tisztán étkeztél egy csomó ideig, ez az egy alkalom felváltja az egészet :))))))))
4/9 anonim válasza:
5 kg-ot legalább.
Semennyit amúgy, egy alkalomtól nem lehet hízni.
5/9 anonim válasza:
Hát, ezzel a meggondolatlansággal sajnos tönkretetted egész eddigi eleted munkáját.
Várhatóan 160 kilogrammot fogsz hízni az 500 gramm müzlitől... :D
7/9 anonim válasza:
342,563 grammot. Matematikus vagyok, kiszámoltam
8/9 anonim válasza:
"Legszívesebben elásnám magam egy pár napra, lesz valami nagyobb következménye?"
Igen, 24 órával később a szeretteid be fogják jelenteni az eltűnésedet a rendőrségen, akik belefognak a szervezett keresésedbe.
Ha esetleg a müzlievésre gondoltál, annak nem lesznek ilyesmi (meg másfajta) következményei sem.
9/9 anonim válasza:
Nagyon egészségtelen kapcsolat ez az étellel. Nem szabadna bűntudatot érezned egy kajálás miatt. Nézd át az étrended, ha ennyire kihat rád lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!