Aki kóstolt már az Abso termékeit, tudna ajánlani olyanokat, amik neki beváltak?
Nem, nem ezektől akarok lefogyni. Kb két éve életmódot váltottam és csak keresem az édességek cukormentes, kevés összetevős, lehetőség szerint fehérjedús változatait. Nem vagyok vegán.
Nemrég találtam rá az Abso oldalára, elsősorban a bounty-utánzat miatt. [link]
Ha valaki ismeri az oldalt, tudna ajánlani olyanokat, amit érdemes és amit kevésbé érdemes kipróbálni? Letesztelnék pár dolgot, legalábbis ezt a "csokit" biztosan.
1-es, tényleg…simán szétperelhetnék őket, ha az valóban egy konkrét Bounty képe (aztán még a saját képeik róla is sokkal “szomorúbbak”).
Én nem próbáltam ezt, de egy kóstolást nyilván megér annak, akit érdekel. Ha poliolokra érzékeny vagy, akkor nem annyira jó, inkább egy Bounty (meg kalóriában se egy nagy különbség, feltételezem, hogy egy Bounty finomabb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!