Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki kóstolt már az Abso...

Aki kóstolt már az Abso termékeit, tudna ajánlani olyanokat, amik neki beváltak?

Figyelt kérdés

Nem, nem ezektől akarok lefogyni. Kb két éve életmódot váltottam és csak keresem az édességek cukormentes, kevés összetevős, lehetőség szerint fehérjedús változatait. Nem vagyok vegán.

Nemrég találtam rá az Abso oldalára, elsősorban a bounty-utánzat miatt. [link]

Ha valaki ismeri az oldalt, tudna ajánlani olyanokat, amit érdemes és amit kevésbé érdemes kipróbálni? Letesztelnék pár dolgot, legalábbis ezt a "csokit" biztosan.

2021. nov. 1. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Nem próbáltam, de azért elég vicces, hogy a csomagoláson konkrétan egy fél bounty van, aztán kibontod és egy csúf lapos valamit kapsz.
2021. nov. 1. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:

1-es, tényleg…simán szétperelhetnék őket, ha az valóban egy konkrét Bounty képe (aztán még a saját képeik róla is sokkal “szomorúbbak”).

Én nem próbáltam ezt, de egy kóstolást nyilván megér annak, akit érdekel. Ha poliolokra érzékeny vagy, akkor nem annyira jó, inkább egy Bounty (meg kalóriában se egy nagy különbség, feltételezem, hogy egy Bounty finomabb).

2021. nov. 1. 19:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, elvből nem eszem cukrot, csak édesítőket, mértékkel. Szerencsére bírom
2021. nov. 1. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor ezt felejtsd is el, van ebben cukor is (7,6g/100g).
2021. nov. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!