Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Mr Supplem...

Mi a véleményetek a Mr Supplement webáruházról és a termékeiről?

Figyelt kérdés
Rendben ment-e a rendelés náluk és tartalmazzák e a feltüntetett hatóanyagot! Csak a valóban ott vásároló emberek véleményére vagyok kíváncsi!!!
2019. jan. 3. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy tartalmazza-e a feltüntetett hatóanyagot, az csak laboratóriumi méréssel derülne ki. Én néha veszek ott fehérjét, ha akciós és olcsóbb mint máshol, eddig mindig bontatlan csomagot kaptam, szállítás az nekem 2-3 munkanap.
2019. jan. 4. 08:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Régebben próbáltam rendelni onnan, de folyton készlethiánnyal kellett szembesülnöm. Egyszer nem vettem fel nekik a telefont, mikor hívtak a rendelésem miatt, visszahíváskor rohadt bunkón viselkedtek velem, kb. hogy merészeltem nem felvenni... második rendelésem pedig anélkül törölték, hogy egy üzenetet megejtettek volna előtte. Amúgy a termékek, amiket megkaptam, rendben voltak.
2019. jan. 5. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. jan. 5. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!