Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek milyen módszer segített...

Kinek milyen módszer segített a hasi és comb elhízás eltüntetésén?

Figyelt kérdés

Tudnátok linkelni videót ha torna volt vagy cikket/nevet ha táplálkozási módszer?

2 szülés után felborult bennem minden és kis étkezéssel is sikerült magamra szedni látványosan sokat.. 63 kiló után most 76al szenvedek. 70kg (első szülés után) még nem volt látványos változás, de a mostani állapot már csúnya. Narancsbőrös huplis combok, laza alhas, jó nadrágok de szoros derékban stb..

Próbálok cukormentesen élni, elliptikus tréner van itthon, de nem látom hatékonynak. Sokat sétálunk is. Viszont két kis gyerek mellett a torna ideje kényes dolog, logisztika kell hozzá.

Kíváncsi vagyok, kinek mi vált be, hátha valamelyiket én is be tudnám építeni az életembe. (Bogyókat, shake-eket még nem ettem-ittam)

2021. okt. 27. 21:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
51%

Ja értem, mondjuk szerintem az inkább elmebetegen akinek a gyerek születésével megáll az élet és frusztrálja ha heti párszor pár órát egyedül hagyja a gyereket az apjával.

Rendszeres sportolásban, nem igazán értem mi elmebetegség van, de tudod mit akkor legyen elmebetegség, ha ez kell ahhoz hogy szép legyen a testem és ha ez kell a lelkemnek ami kikapcsol, nem pedig az üldögélés. Az meg hogy neked nem jutott időd a rendszeres sport mellett barátokra és magán életre még nem teszi a sportot megszálltsággá mert nagyon sok ember sikerül összehangolni a családot-tanulást-edzést-barátokat ez nem csak mítosz, nekem is sikerül 😄

2021. okt. 29. 23:27
 22/22 anonim ***** válasza:
46%

Jesszus, ki írt ilyet... Én arra értettem, amit láttam anno a teremben. Aki tényleg nagyon elhivatott, annak reggel délben este másból sem áll az élete csak mire edzek ma hogy edzek ma, miből mennyit kell ennem pontosan, stb. Lehet a beszűkűlt szót is használni. A kutya nem mondta a te kis hobbidra, az edzésre, hogy elmebetegség. Legyél nagyon boldog hogy neked minden is sikerül. Én sosem éreztem a teremben jól magam, és ez a fő indok hogy nem járok. Na puszi.

Kérdező, neked meg kitartást. Le sikerül fogynod, ha igazán akarod, de ne három nap alatt várd a csodát.

2021. okt. 30. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!