Kinek milyen módszer segített a hasi és comb elhízás eltüntetésén?
Tudnátok linkelni videót ha torna volt vagy cikket/nevet ha táplálkozási módszer?
2 szülés után felborult bennem minden és kis étkezéssel is sikerült magamra szedni látványosan sokat.. 63 kiló után most 76al szenvedek. 70kg (első szülés után) még nem volt látványos változás, de a mostani állapot már csúnya. Narancsbőrös huplis combok, laza alhas, jó nadrágok de szoros derékban stb..
Próbálok cukormentesen élni, elliptikus tréner van itthon, de nem látom hatékonynak. Sokat sétálunk is. Viszont két kis gyerek mellett a torna ideje kényes dolog, logisztika kell hozzá.
Kíváncsi vagyok, kinek mi vált be, hátha valamelyiket én is be tudnám építeni az életembe. (Bogyókat, shake-eket még nem ettem-ittam)
"Ha van akkor munka után igen is heti 3x 2,5 orat tudjon már foglalkozni a gyerekekkel…ha nem tud akkor szar embernek szűltél."
Azért az marha sok, mármint a háromszor két és fél óra. Plusz egy munkanap.
Nem kell ennyit edzeni, bár ha terembe megy, oda út vissza út, plusz oltozgetesek, zuhany el is veszi a lényegi időt.
De minden másban egyetértek. A kérdező nem reagált a nap közbeni nasi, bele - bele csipegetek megjegyzésre sem,gondolom, betalált, azért nem.
Én is két kisgyerekes anya vagyok apa csak este jön haza.
Rajtam is volt felesleg. És rengeteget segített, hogy felismertem mennyi kalória van egy kis falatkaban itt, egy kis falatkaban ott. Fel lehet ezt úgy fogni, mint a pénz költést. Egy 100 forint itt, egy 500 ott, hupsz, el is fogyott.. Nem ragozom, aki akarja, érti.
A mozgás nagyon fontos, de fogyni elsősorban étrenddel lehet tartósan. Tartósan. A mozgás az egészség miatt kell és hogy fogyás után ne olyan legyen az ember mint a puding.
En hiit edzéseket csináltam, youtuben rengeteg van, de alkalmanként max fel orat, és ezt bemelegitessel és nyújtással egyutt. Szóval kb 20 perc érdemi edzés alkalmanként kb heti háromszor. De ezt csak miután már lehetett, nyilván nem frissen szülve. És volt egy jó alap kondim is, nem nulláról kezdtem a mozgást. De ha nulláról kezdtem volna is találtam volna a youtubon videókat. Emellett van ellipszis járom nekem is, hidd el, ha rendszeresen használod, a megfelelő!!!!!! étrend mellett, igenis van hatása. Ha csak tingli tanglizol rajta heti egyszer az nem sokat ér tényleg.
De én úgy gondolom a mumus a kajában lesz. Írd össze egy hétig minden egyes falatot amit megeszel. Minden egyes falatot. A gyerek meghagyott kiflicsücskét, a fél kocka csokit, a csak egy harapás rántott húst. Ja, és a folyékony kalóriákat is, gyümölcs lé, egyebek.
Napi 2,5 óra foglalkozás a gyerekeddel sok?? Itt rontják el a nők hogy magyarorszagon minden nő kb magának szül, de mindegy ha nektek így jó…😅 hat ez nagyon durva..
Amúgy igen ebbe az utazas is benne van .
Azért szanalmas ha valaki nem tud naponta ennyit foglalkozni a gyerekével, előtte is gondolom ez volt a munkahelye ha napi 2,5 óra nem fer bele akkor nem kell addig szulni amíg apuka ennyire nem akar gyereket 😃🥴
Igazad van kinek mi.
Ha fitness modell akarnék lenni ahhoz tényleg édes kevés. De 173cm vagyok, 60 kilo, és mind a két fiam után tudok futni, mint a nyúl. Nekem ennyi elég.
Ha neked a sport hobbi, az edzoterem az élet, akkor hajrá.
Nézd, a kérdező nyilván fogyni szeretne, és az is látszik, hogy nem egy nagy sportember. Ezzel nincs is semmi baj, így is le lehet fogyni, erre írtam a kajára odafigyelest és hogy nem muszáj feltétlen kondi terembe járni. Én is voltam már 95 kilo, a 173 centimhez "szuperül" néztem ki. De ez meg a gyerekek előtt volt. Kajara odafigyelés a legfontosabb, és a kitartás. A kaja változtatás viszont tényleg élethosszig kell tartson.
Egyébként a sport meg a mozgás két külön dolog. Én a heti három hiit mellé kertészkedem, azért a 2000 nmes telek ad munkát, minden áldott nap jógázok,mert a testem mellett a lelkemnek is nagyon jót tesz, és ha olyan az idő, túrazunk is. 33 evesen hajlekonyabb vagyok mint sok 20 éves. És imádok olvasni. Ez is egy életmód. A heti 6 kondi is az. És az esténként csipszet zabalok a tévé előtt szintén.
Egyébként régebben, meg bő 10 évvel ezelőtt, jártam kondizni. Pontosan tudom milyen eredményeket lehet elérni, és azt is tudom, hogy ahhoz a szinthez már egy kicsit megszállottnak is kell lenni. Nem volt annyi időm se olvasni, se tanulni, se a barátokra, meg úgy amblokk mindenre, amit szeretnék elég időm. Nekem nem volt az annyira fontos, hogy folytassam. Viszont rátalaltam a jógára, itt viszont gond nélkül bele tudom tenni a napi akár egy órát is ha időm engedi. Nem lehet, pontosabban nem érdemes egy életet úgy leélni, hogy olyat csinálsz szabad idődben, amit nem szeretsz. Lefogyni pedig le lehet kondi nélkül is, és igen, lehet hogy "csak" átlagos testalkata lesz, ami sokkal egészségesebb, és szebb is mint a túlsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!