Nézhetek ki kövérebbnek fogyás után a kilazult bőr miatt?
Lány vagy ugye? Legalábbis a súlyodból arra következtetek.
15 kg-nál nem hiszem hogy lenne észrevehető lógó bőr. Talán nem annyira feszes még mert nem sok idő telt el.
2 dologra gondolok.
Vagy testképzavarod van
vagy pedig csak idősebb és az idősebb nők tömzsibbek.
Érts úgy hogy ha 18 évesen voltál 50 kiló és mos 25 vagy akkor alkatilag lett vastagabb a derekad. Ami normális
#2-es vagyok.
Jaj, félreértelmeztem. Mindenesetre, ha többnek is nézel ki, mint régen 50 kilósan, az nem a kilazult bőr miatt van. Kétlem, hogy lenne rajtad lógó bőr. Szerintem valószínűleg csak te látod ezt így. De most nem mindegy, hogy hány évesen voltál anno 50 kg, és most mennyi vagy? Nyilván más ha valaki 14 éves, meg más, ha 30.
Nem lógó bőr, de esélyes, hogy az, amire azt mondják, hogy “skinny fat”. Remélem nem koplalással jutottál idáig - szedj fel egy kis izmot.
Lehetséges, hogy fittebb voltál a régi 50 kilóddal, ezért látod másnak magad, de még ha lenne is lógó bőr, akkor se néznél ki nagyobbnak, mint a foyás elótt
Szemed is tévedhet, hiszen az alkalmazkodik az énképedhez. Centikben, ruhákon, fotókon is eltérés van?
Egyébként ebből is látszik, hogy a kilók nem jelentenek mindent, a testösszetétel is fontos, lsd. fat skinny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!