Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nézhetek ki kövérebbnek...

Nézhetek ki kövérebbnek fogyás után a kilazult bőr miatt?

Figyelt kérdés
Márciusban elkezdtem fogyókúrázni, akkoriban a legnagyobb súlyom 65 kg volt. Azóta sokat fogytam,a mérleg most 50 kilót mutat. Viszont elhízásom előtt is 50 kg voltam és akkoriban sokkal vékonyabbnak láttam magam, mint most ugyanazzal a súllyal. Lehetséges, hogy a kinyúlt bőr miatt látom vastagabbnak a derekam, hasam karom? Vagy a mérleg lehet hibás? Egy ideje stagnál a súlyom, pedig még mindig puha és markolható a hasam, jó lenne fogyni még pár kilót. De ezek szerint lehet, hogy az csak kinyúlt bőr, ami markolható a hasamon?
2021. okt. 27. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Lány vagy ugye? Legalábbis a súlyodból arra következtetek.

15 kg-nál nem hiszem hogy lenne észrevehető lógó bőr. Talán nem annyira feszes még mert nem sok idő telt el.

2 dologra gondolok.

Vagy testképzavarod van

vagy pedig csak idősebb és az idősebb nők tömzsibbek.

Érts úgy hogy ha 18 évesen voltál 50 kiló és mos 25 vagy akkor alkatilag lett vastagabb a derekad. Ami normális

2021. okt. 27. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha fogysz, akkor mindenhogy kisebb leszel. Most érted, tegyük fel, van egy 200 kilós nő. Lead 100 kilót. Igen, lesz lógó bőre, viszont nyilván lehet látni, hogy az a nő már nem 200+ kilós. Szóval nyilván jóval kisebb, mint volt. De 15 kg-nál nem nagyon van lógó bőr. Sőt, ha fiatal vagy, akkor még nagy eséllyel 30-40 kg után se lenne durva a helyzet.
2021. okt. 27. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok.

Jaj, félreértelmeztem. Mindenesetre, ha többnek is nézel ki, mint régen 50 kilósan, az nem a kilazult bőr miatt van. Kétlem, hogy lenne rajtad lógó bőr. Szerintem valószínűleg csak te látod ezt így. De most nem mindegy, hogy hány évesen voltál anno 50 kg, és most mennyi vagy? Nyilván más ha valaki 14 éves, meg más, ha 30.

2021. okt. 27. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
15 kiló leadása után NINCS lógó bőr. Pláne fiatalon.
2021. okt. 27. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem lógó bőr, de esélyes, hogy az, amire azt mondják, hogy “skinny fat”. Remélem nem koplalással jutottál idáig - szedj fel egy kis izmot.

Lehetséges, hogy fittebb voltál a régi 50 kilóddal, ezért látod másnak magad, de még ha lenne is lógó bőr, akkor se néznél ki nagyobbnak, mint a foyás elótt

2021. okt. 27. 23:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Szemed is tévedhet, hiszen az alkalmazkodik az énképedhez. Centikben, ruhákon, fotókon is eltérés van?

Egyébként ebből is látszik, hogy a kilók nem jelentenek mindent, a testösszetétel is fontos, lsd. fat skinny.

2021. okt. 28. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!