Akik csak kétszer esznek egy nap, hogy lehet megállni?
Azt amikor valami finomat főztök és hogy utána ne zabáljátok belőle degeszre magatokat vagy csak egyszer egyetek az adott ételből.
Nem egyszer olvastam itt, hogy sokan egy nap csak kétszer esznek. Nem tudom hogy bírják ki főleg ha olyat készítettek amit imádnak.
Én jelenleg diétázok vagyis próbálok mert hihetetlenül nehéz megállni, hogy pl. sorozatozás közben ne menjek ki a konyhába és hozzak be valami ételt.
Nem kotelezo ketszer enni, ugy eszel, ahogy akarsz. Ha kaloriadeficitben vagy, fogyni fogsz. Ha 2x eszel, de sok kaloriat, nincs deficit, akkor pedig hizni fogsz.
En haromszor eszek, az elso etkezesem delben van es azert, mert nekem igy jo es egyszeru, nem vagy rosszul, pedig koran kelek. De ha nem birnam, akkor siman ennek otszor is.
Nem kötelező napi 2x enni. Ha jól esik egyél 3x,4x. Ez neked kell kitapasztalnod.
Nekem az segít 2 étkezés közt, ha még tudom hogy nemrég ettem, és még nincs kaja idő hogy el foglalom magam. Takarítás, edzés, dolgozás, rajzolás, bármi. Így gyorsan eltelik az az idő.
Ételekből olyanokat főzök, amik laktatóak. Sok zöldség, fehérje. Ha mondjuk mindig csinálnék egy tálca sütit, arra én is rájárnék:D ritkán, hétvégente például van hogy sütünk a családdal, de nem az édességgel lakok jól, hanem egy normál kajával.
Egészséges, normális ételekből meg nincs olyan, hogy degeszre zabálnám magamat. Rostos zöldségekből nem is bírok megenni sokat.
Ha meg nagyon nem bírom már, de megint tudom hogy nemrég ettem, és csak a szemem kívánja vagy nasizgatnékom van iszok egy cukormentes kakaót/ teát. Esetleg egy kis gyümölcsöt/ zöldséget elrágcsálok.
eszembe jut a fénykép, amin 27 kilóval nehezebb voltam és már nem volt a boltba olyan méret amit hordhatnék
na azt nem akarom vissza
eleget esznek arra a két tékezésre, amitől jóllaknak
az emberek nagy része nem azért eszik mert finom, hanem azért, mert éhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!