1/5 anonim válasza:
2-3 liter szénsavas cukros üdítő a normál étkezés mellett. Ez + 1300 kalória naponta. Garantálom neked a póktestet. Pálcika kar pálcika láb hatalmas belet eresztve és úszógumit.
Második opció, a nehezebb, életmód váltás, edzés és kajázás.
2/5 anonim válasza:
Ennyi idősen nehéz hízni szerintem. Fejlődésben vagy még, ez után fogsz hízni, jobban növekedni. Elkezdhetsz edzeni, izmot építeni, esetleg fehérjeport is inni, hogy több fehérjét vigyél be, de én inkább várnék. Sportolj, egyél-igyál, ami jól esik, a tested majd eldönti. Az idő múlásával úgyis fogsz hízni, azért próbálj meg edzeni legalább, hogy az ne csak zsír legyen rajtad, hanem izom is.
3/5 anonim válasza:
Edz, az izomtól is nagyobb leszel, egészségesebb és jó külsőd lesz.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom ki pontozta le a válaszom (2.), de akkor nézzen utána a dolgoknak. Ennyi idősen teljesen felesleges nagy diétákba kezdeni, tömegnövelőt és minden lószart szedni. A legjobb mód az edzés, kicsit izmosodsz is, nem csak zsír megy fel, az egészségnek meg csak jó a normális edzés. Nem minden szarral tömni magad, mert nagy akarsz lenni. Nőként egyébként is csak azt tudom tanácsolni, hogy várj. Mindenki megszenved valamilyen szinten ezzel szerintem, én is anorexiás lettem, ert gyorsan szerettem volna látványos eredményt, vékony lenni. Férfiaknál ez gondolom a fordítottja, gyorsan ilyen kigyúrt, vagy legalábbis nagy darab ember akar lenni. Ez hülyeség. Én túl vagyok már ezen a korszakon és bánom azt a pillanatot, amikor ilyen hülye módszerekhez folyamodtam. Inkább kordában tartaná a testét mindenki egy kis edzéssel, étkezésben is nyilván oda figyelni, de ilyen határokat feszegető dolgok soha nem jók szerintem. A lényeg, hogy ha természetesen szeretnél hízni, akkor edz, egyél több fehérjét, szénhidrátot is, de találsz nyilván a neten ilyen étkezési tanácsokat, amik a te korodnak, életvitelednek megfelelően vannak kitalálva. Idővel úgyis fogsz hízni, vagy már nem fog érdekelni, úgy fogadd el magad ahogy vagy és inkább csak szeress meg sportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!