Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit főztök a hétvégén olyat,...

Mit főztök a hétvégén olyat, ami fogyókúrázónak is és a jóétkű családtagoknak is megfelel?

Figyelt kérdés
persze kisebb módosítás belefér, de két ételsort nem szívesen főznék
2010. szept. 2. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen mindegy ám ,hogy mit is főzöl ,lehet akár töltöttkáposzta is, a fogyózós abból egyen egy gombócot,a nagyétkű meg négyet. És ez igaz minden ételre ,hogy ha keveset eszel belőle akkor egyik sem hízlal.
2010. szept. 2. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Székelykáposzta sovány húsból, lisztes habarás nélkül, csak tejföllel. A jóétkűek kenyérrel, fogyózók anélkül. Pörkölt szintén sovány húsból - jóétkűek bármivel, fogyózók salival, savanyúsággal. Húslevest is ehet a fogyózó tészta nélkül sok zöldséggel, főtt husival. Gombaleves lisztes habarás nélkül (főzőtejszínnel). Rakott cuccok (káposzta, tök) sovány húsból készült pörkölttel és kevés, lehetőleg barna rizzsel. Sült husi: csirke pl. ezeknél is a köret a lényeg, hogy aki fogyózik, az salival, savanyúval egye.
2010. szept. 2. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy mit főzöl,te egyél keveset! Fogytam 1 év alatt közel 30kg-ot,semmit nem szedtem,csak jóval kevesebbet ettem,a sültkrumplit és rántotthúst korlátoztam ritkábbra! Tudod!!! " amit nem eszel meg,attól nem hízol"
2010. szept. 2. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:
én pl ha rántotthúst csinálok a páromnak, akkor én az enyémet nem rántom ki illetve salátával eszem , ő meg eszi rizzsel. de ez csak egy példa. ha már a köret helyett zöldséget eszel már azzal sokat tettél.
2010. szept. 2. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Sült vagy rántott hús rizzsel és zöldkörettel. A nagyétkűnek sem fog megártani, ha több zöldséget eszik. A fogyis meg ne egyen rizst, vagy csak egy kanállal.

Salátával ugyanígy működik.

2010. szept. 2. 13:58
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm:-)
2010. szept. 3. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!