Hogyan fogyjak le gyorsan???
A helyzet az
h én 58-59 kg voltam már kb.1 éve tartottam a súlyom,viszont szerettem volna fogyni belőle amúgyis mert csak 154cm vagyok,és így ilyen nagyon kis gombóc vagyok vele. Viszont mióta elkezdődött a suli elkezdtem sokat enni lekváros buktat mindig anya erőszakoskodik hogy vigyem el nincs pénz külön kajára.Meg megkivanom az oszt.tarsaimtol gyrost veszek hamburgert és sajnos pár nap alatt 60fölé mentem de olyan szinten hogy már megis látszik a combom teljesen hézag nélkül összeér pedig nem ért össze de addig is vastag volt. A hasamon nem tudom begombolni a farmerom. De azt nem értem a mellemre soha nem jön fel zsír pedig egy kis mandarin. Mit tehetnék hogyan menjen le ez a zsír felesleg mert most nagyon nem érzem magam jól a bőrömben. Pénzem még nincs egészséges kajára. Főleg menzesz előtt állok ilyenkor jobban rajtam van hogy sokat egyek.
Vonulj be katonának.
Vagy menj el hadifogolynak az első világháborúba
Miért derül ki a legtöbb kérdezőről, hogy egy paraszt?
Amúgy az "egészséges" étkezés nem kerül feltétlenül többe, mint cukros, zsíros cuccokat betolni. Csak gondolkodni kellene. De tudom, az nehéz, meg úgy látom családi vonás.
"Miért derül ki a legtöbb kérdezőről, hogy egy paraszt?"
Ezt hogy érted?
Arról írt hogy iskolás, hogy iskolába jár meg hogy mit eszik. És hogy az anyukája mondja hogy vigyen otthonról kaját.
Én nem olvastam sehol hogy nem városba lakik hanem falun vagy tanyán. Pedig elolvastam többször. De azt se írta hogy mezőgazdaságból élnek. Komolyan kérdezem hogy jöttél rá vagy miből gondolod hogy földműves és/vagy állattenyésztő a kérdező
Te jó ég, sajnálom hogy ilyen kommenteket kapsz.
Feltételezem még általános iskolás/kis gimis a kérdező.
Figyelj arra, hogy a napi étkezéseid nagy része egészséges legyen. Az interneten rengeteg recept van, amit te is el tudsz készíteni. Ha vásárolni megy anyukád, menj vele, és segíts neki olyan ételeket venni a nasik helyett, amik egészségesek. A hamburger, gyros havonta egyszer kétszer belefér, de inkább egyél ebédre rendes húst és zöldséget, rizst.
Emellett figyelj a mozgásra. Séta, youtubeon is nagyon sok edzős/táncolós videó van. Nincs nagy túlsúlyod,apró változtatások és minden rendben lesz!
"Te jó ég, sajnálom hogy ilyen kommenteket kapsz."
Hagy szokja
Teher alatt nő a pálma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!