Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen yt edzesekkel erhetek...

Milyen yt edzesekkel erhetek el hatasos fogyast a combjaimon?

Figyelt kérdés
ha lehet minel gyorsabban de a lenyeg h fogyjon a combom

#comb #vekonylabak
2021. okt. 11. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz, nem csak a combodról. A YouTube videók nem valami profik, de a semminél jobbak, keress HIIT elnevezésűt. De akkor is csak akkor fogsz fogyni, ha kalóriadeficitben vagy.
2021. okt. 11. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2021-ben még mindíg itt tartunk…hihetetlen!
2021. okt. 11. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen edzés. Arra dolgozhatsz, hogy a lábad izmosabb legyen, de arra nem, hogy konkrétan onnan fogyj. Én pl. eddig fogytam 30 kg-t, 15 van hátra, és számok alapján hiába fogytam sokat, a lábam eddig még alig változott, csak pár centivel lett vékonyabb (pedig husis, bőven van rajta felesleg a lábam). Szóval na, evvel azt akarom mondani, hogy helyi fogyás tényleg nincs, türelem kell. Egy idő után majd ott is beindul.
2021. okt. 11. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:
58%

NIncS HeLyi FOgYáS !

f-O-GY-a-t-é-K-o-s-O-K vaGytok????

2021. okt. 12. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!