Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen melegben mi legyen az...

Ilyen melegben mi legyen az edzésekkel? Többi lent!

Figyelt kérdés
Falun élek, itt nincsen edzés/edzőterem. Általában betekerek a városba, hogy mozogjak egyet. Azonban biciklizni is meleg van, és az edzésen (pedig 3 helyre is szoktam járni), nincsen légkondi,se ventillátor. Mire teljesen izzadta beérek, már a pokolba kívánom az egészet, nem is beszélve a további, edzés alatti megsülésről. Viszont nem szeretném elhanyagolni a mozgást sem, fogyás lenne a cél

2020. júl. 1. 16:40
 1/6 anonim válasza:
100%

Csinàld otthon az edzéseket. Én is így csinàlom, android aplikàciók közül lehet vàlogatni is. Én pl a 30 napos kihívàsokat csinàlom, van benne könnyű, közepes meg nehéz edzésterv. 8 hónapja csinàlom és lement 24 kiló.

Tudom ajànlani :)

Sok sikert :*

2020. júl. 1. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Ilyen melegben max 40 percet edzz és igyál sok vizet edzés közben
2020. júl. 1. 17:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Súlyzós edzést csináltam eddig, kardioval. Egyiket se tudom sajnos otthon csinálni, hiszen súlyzóim nincsenek:(, kardiózni még este el tudok menni futni, de a házunkban annyira dögmeleg van, hogy napközbe nem lehet semmit se csinálni, caak vegetálni
2020. júl. 1. 17:38
 4/6 anonim válasza:
100%
próbáld kora reggeli, vagy késő délutáni órákra időzíteni, amikor még/már nincs nagy hőség.
2020. júl. 1. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap hajnali fél kettőkor láttam egy futót a kihalt utcán az úton futni. Hát nem volt az a dögmeleg mert én egy melegitőfelsőben meg alsóban voltam és abszolút nem volt melegem
2020. júl. 1. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Melegben nem lehet ezdeni? én nyomom ugyanúgy? víz legyen nálad ennyi, meg vegyél fel pulcsit , hogy ne égessen meg a nap
2020. júl. 1. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!