Ezek mellé a gyógyszerek mellé szedhetek Adipexet?
Én ugy tudom, hogy ez egy nagyon erös gyógyszer és itt magyarországon nem is lehet kapni,ez egy étvágyblokkoló gyógyszer!
Retard állapotot idéz elö, (pulzusszám megemelkedik)-mintha futnál stb..tehát sportolnál,de közbe nem!
A májadnak, mivel gondolom szájon át szedhetö nem tesz jót,de pontossabat én sem tok róla!
ATARAX:szorongáloldó, feszültségoldó, alaklmazása alatt csak az alkolholfogyasztása tilos!
ANAFRANIl az pedig antidepresszáns, és egyfajta fájdalomcsillapitó is!
Én a helyedben biztosan nem szednék egyszerre 3 fajta és különbözö problémára alkalmazható gyógyszert!
Az elsö vagyok!
Adipex
Az Adipex étvágycsökkentő fogyasztási kapszulának 3 hatása van:
1. Az adipex elveszi az éhségérzetet (ez egyben a legfontosabb hatása is)
Az adipex fogyasztási kapszula a gyomor receptorait olajos réteggel vonja be, ezáltal jóllakottság érzetét kelti. S mivel nem érzed magad éhesnek a fogyokúra alatt, csak 800-900 kalóriát fogsz megenni naponta (de azt is csak megszokásból, nem azért mert éhes vagy).
Ha mégis megkívánsz valamit, pár falat után úgy érzed, teljesen jól laktál és nem eszed meg a legfinomabb falatokat sem, mert NEM FOGOD KÍVÁNNI.
Csoki- és kóla függők tanúsítják, hogy elsőként az édes ízekről szoksz majd le a fogyokúra alatt. E tájékoztató alapján sokan kipróbálták az adipex fogyasztási kapszulát (lent olvasható beszámolójuk) és mindannyian erről számoltak be. Közülük bárki szívesen elmeséli tapasztalatát, akár privát is.
Én 12 kg fölöslegtől szabadultam meg 6 hét alatt az adipex fogyokúra kapszulákkal, és egy éven belül ebből semmi nem jött vissza.
2. Enyhén vízhajtó
Ezért a mérgek, a salakanyagok és a bontott zsír tökéletesen kiürülnek a szervezetből. A fogyokúra diétáknál nagyon fontos folyadékbevitel betartását is e hatás segíti.
3. A szervezet kalória felhasználását megsokszorozza
Egész kis mértékben ( » 10%-kal ® a normál 60-65-ös pulzus helyett 70 körüli lesz) emelkedik a pulzusszám, ezáltal a zsírégetés a 3-4-szeresére nő. Ennek köszönhető, hogy a "zsíros részek" (has, csípő, comb) változnak először és látványosan: combból pl. 3-8 cm is lemehet az első héten, vagy akár 1 ruhamérettel kisebbre lesz szükség a szokottnál az első hónap után.
Mennyit lehet az adipex fogyokúra kapszulával fogyni?
A tapasztalatok azt igazolják, hogy az első hónapban (testsúlytól és alkattól függően) 5-12 kg adható le. Később kevesebb megy le, mert addigra a felesleg is kevesebb.
Természetesen szélsőséges eset is van, amikor valaki ennek többszörösét adja le egy hónap alatt. Ehhez persze a rendszeres mozgás és tudatos étkezés is szükséges.
Ha valaki erre nem képes, s csak a kapszula hatásában bízik, az a fent említett súlycsökkenésre számíthat.
A leggyakoribb a 17-20 kg-os fogyás a 3 hónapos kúra alatt, de akár 30 kg is leadható.
A férfiaknál általában még nagyobb a súlyvesztés, fogyás mert ha kevesebbet esznek, az már eleve több száz mínusz kalória, másrészt a kevesebb ételmennyiségtől nagyságrendileg nagyobb a fogyás.
Saját tapasztalat és a beszámolók is alátámasztják a fogyást, hogy 1 éven belül a leadott kilók nem jönnek vissza. 1-1 kg-val mindig változik a testsúly, de a jo-jó effektus ennél a módszernél nem érvényes, mert nem vagy éhes, és nem eszel csak azért, mert azt szoktad meg. Az adipex leszoktat arról, hogy akkor is együnk, ha nem "korog a gyomrunk".
Bármit lehet enni a kapszula szedése alatt (mennyiségben igaz kevesebbet, mint amire számítunk), így nem kell sóvárogni bizonyos dolgok iránt, ami a diéták többségénél jellemző. Ha nem vonunk meg magunktól semmit, akkor nem kell azt a kúra végeztével pótolnunk. Ez is segíti a testsúly megtartását.
AZ ADIPEXMELLÉKHATÁSOK: SZÁJSZÁRASSÁG, MEGNÖVEKEDETT PULZUSSZÁM, ÁLMATLANSÁG, FOKOZOTT AKTIVÍTÁS ÉRZÉKELHETŐ!
TILOS AZ ADIPEXET SZEDNI: SZOPOTATÁS ILLETVE TERHESSÉG ALATT, VALAMINT SZÍV ÉS ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEK ESETÉBEN!
A kérdésre válaszolva: Szedhető a három gyógyszer egymással.
(Nincs közöttük összeférhetetlenség)
Ez a gyógyszer marha erös!Fogyasztószer, és blokkolja az éhségkp-t, olyan mintha nem lenne éhes az ember, közben a szervezetnek szügsége lenne a vitaminokra, ásványianyagokra, szénhidrátokra, fehérjékre amik a szervezet normális müködéséhez elengedhetetlenek!
Ennek a gyógyszernek több a kritériuma mint a pozitivuma!
Kuraszerüen alkalmazható!
Amelett tönkrevágja a szervezetet!
Ilyen HATÁSOS szuper fogyasztószer nincs!
Reklám, piac az egész!
Hozzáteszem emelei a pulzusszámot, az antidepresszáns Atarax szintén, a másik fájdalomcsillapító mivel szorongásoldó lefelé nyomja a vérnyomást!!!
A kettö már nem stimmel?
Ez olyan mintha egyszerre szednél Vérnyomáscsökkentöt, mert magas , a másik gyógyszer meg lenyomja!
3. vagyok
Anyámat kérdeztem meg, aki az egyik magyarországi gyógyszergyár vegyészmérnöke. Talán lehet a szavának hinni... (Persze szakértő hozzászólók ellenvéleménye sem kizárt!)
Két antidepresszáns gyógyszerre TILOS az adipex szedése. Gondolom nem véletlenül szeded ezt a kettőt. Ez a két gyógyszer szorongás és depresszíó, valamint az Anafranil halucinációk ellen alkalamazndó.
Az adipex egyik mellékhatása a depresszió, szorongás.
Egyszóval az egyik depissé tesz, amásik ezt enyhíti. De valószínüleg az adipex fog nyerni. Az erős depresszió, azaz ha depressziós, szorongós ember ezt adipexxel fokozza kómába is eshet és ennek következménye általában HALÁL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!