Hogy tudok a legjobban fogyni?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időben lett egy kis pocakom, őszintén lusta vagyok napi 50 felülést csinálni, de ha mondjuk csak napi 1x egy pizzát eszek csak van értelme vagy mozgás nélkül semmi?2021. okt. 2. 17:02
1/7 anonim válasza:
Ne törődj vele, maradj dagadt. Úgyis kamu kérdés, nincs olyan hülye aki pizzával akarna fogyni.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem kamu, igazából itt az 1x étkezésen lenne a hangsúly
2021. okt. 2. 17:07
3/7 anonim válasza:
Nézd, elég bő irodalma van a dolognak neten, és mindegyikben valahol az elején megtalálod, hogy helyi fogyás nincs. Ha nagy a hasad, hiába csinálsz felülést, nem tűnik el onnan a zsír. Kis utánaolvasással meg lehet találni hogy hogyan is kellene ezt csinálni, de ha erre sem vagy képes, és az a legfontosabb feltétel hogy mozgás nélkül, akkor tényleg hagyd a picsába.
4/7 anonim válasza:
A napi 1x étkezés nem ér semmit, ha akkor rengeteget eszel. Tök mindegy, hogy 1x eszel vagy 5x, az a lényeg, hogy mennyit eszel. Nem kell mozgás, kalóriadeficit kell (de nyilván a mozgás egészséges).
5/7 anonim válasza:
Hülye ez a 4.
Egy étkezéssel a legkönnyebb lefogyni.
De csak nagyon kevesen bírják ki.
Én kibírom. 4-5 barátom nem.
Fontos, hogy csak 2 hétig csináld, mert ilyenkor elég egyhangú a táplálkozás. Utána 1 hét szünet, hogy mindent visszanyerj. (Vitaminokra és ásványi anyagokra gondolok, mielőtt valami hülye okoskodni kezdene.)
Aztán mehet újabb 2 hét!
6/7 A kérdező kommentje:
A napi 1x étkezéshez mit ajánlasz? Gondolom ne legyen gyorskaja se zsíros. Saláta vagy mit vegyek?
2021. okt. 4. 13:19
7/7 anonim válasza:
De! Pont, hogy ezeket. ZSíros kaja kell, mert azt a szarvezet jóideig be tudja osztani.
Gyors kaja is lehet, csak ne ezek az egyon génkezelt dolgok.
Saját hamburger vagy otthon sütött pizza mondjuk jó.
Saláta nem kell. Nincs benne semmi. Egy kis enegria meg kell.
Én régen salátát és zöldségeket ettem. Egy hét után majdnem összeestem.
Rá 2 napra el is ájultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!