Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megszoktam a nap közbeni...

Megszoktam a nap közbeni éhezést, ez baj?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogyha nap közben nem eszem, amikor nagyon éhes vagyok akkor 1-2 gyümölcsöt vagy joghurtot vagy pici sajtot, tojást, de tényleg keveset ezekből, akkor sokkal jobban " működök " : jobban gondolkozok, jobban beszélek, jobban szexelek, egyszóval minden jobb.

Este pedig megeszek 1 nagy salátát ( zöldségekből persze ) és utánna húst zöldségkörettel, esetleg főtt krumplival, mogyorófélékkel, stb. Ennél az esti étkezésnél addig eszem ameddig már nem érzem az éhséget.

Ez baj ? Csak úgy kialakult és remekül érzem magam, ja és nő vagyok :-D

2010. szept. 1. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

én is úgy vagyok vele hogy ha keveset eszem jobban "működök", utálom a teli-has érzést... mondjuk ha éhes vagyok azt is :D ezért szoktam csak annyit enni, hogy ne legyek éhes, de ne is érezzem hogy tele van a gyomrom, napközben én is ilyen joghourt, gyümölcs, ha van, meg amúgy kávét meg teát iszom egész nap.. és van egy főétkezés, amikor normális kaját eszem. kb. ennyi.

szerintem ez nem számít amgy éhezésnek, az inkább az, amikor éhes az ember, de csakazért sem eszik, mert húú~ már evett 100kcalt :O

2010. szept. 1. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

Szóval kb úgy élsz,mintha warrior dietet csinálnál?:D

Amúgy én sem nagyon eszek napközben.Mondjuk este se zabálok,mert pl ma lecsó,holnap egy joghurt,tojás.Reggel zabkása.De ma pl még nem ettem,csak egy citromos kekszet.

Amúgy nem a legjobb étkezés,sőt.

Szerintem jobb,ha napi minimum 3szor eszel.Egy étkezés jelenthet egy gyümölcsöt,egy műzliszeletet,egy joghurtot is akár,de próbáld megtartani,hogy mondjuk 3-4óránként bekapsz valamit,mert akkor nem áll le az anyagcseréd,és nem lesz semmivel se gondod.:)

2010. szept. 1. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha jól érzed így magad, nem ingadozik a súlyod vagy a kedélyállapotod, nem szokott fájni a gyomrod, akkor miért lenne baj?

Ezt egyébként már én is megfigyeltem, hogy könnyebbnek és gyorsabbnak érzem magam (agyban és fizikailag is), ha kevesebbet és nem megterhelően étkezem napközben, de vacsorára sem.

2010. szept. 3. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!