Melyik a nagyobb kihívás számodra?
Nekem abszolút a második a nagy kihívás.
Mikor elkezdtem a diétát, sok helyen olvastam, meg sok ember írta, hogy mindennap megeszik egy kocka csokit. Én ezt egyszerűen elképzelni nem tudom a mai napig, hogyan csinálják. Ha kibontok egy tábla csokit, akkor már 8-10 kockánál nagyon nehezen állok meg. Vagy pl. a kedvenc kajámból, ha csak fél tányérnyit ehetek... hát nagyon nehéz.
Így hogy gyakorlatilag két éve egyáltalán nem eszek semmilyen édességet, viszont tök érdekes, de egyszerűen már nem is kívánom. Megkóstolom és nem kell. Túl édes vagy túl gejl, vagy valami bajom már van vele. Ugyanez igaz a cukros üdítőkre. Múltkor ittam pár kortyot, de egyszerűen nem esett jól.
Így egy idő után az első pont, hogy egy falatot se egyél valamiből, már nem is nagy kihívás. Persze ehhez kell hogy elteljen akár 1 év is.
Egyáltalán Nem enni abból amit szeretek.
Hosszútávon a mértéktartás jobban megy nekem. ( Havi 1 csalónap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!