Mi a fontosabb cél számodra, a centik vagy a kilók?
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 14:30
A kérdező szavazást indított:
Centik
Kilók
39 szavazat
1/9 anonim válasza:
A centik, mert a látványért azok felelnek. Nem érdekel, hány kilót mutat a mérleg, ha jól érzem magam a bőrömben és elégedett vagyok azzal, amit a tükörben látok.
2/9 anonim válasza:
Én most spenóttal próbálok fogyni. Nehezen megy, mert eltört a lábam, és bármit eszem, hizlal. 178cm/80kg, de a centik sokkal fontosabbak. 26F
3/9 anonim válasza:
Engem a kilók jobban motiválnak, mármint maga az, hogy látom a mérlegen, hogy mennek le a kilók, viszont a centi jobban számít. Meg pl. a magasságomhoz elvileg kb 60 kilónak kéne lennem, de ha most lemegyek 70-re, és úgy is jól érzem magam, meg szerintem úgy is okésan nézek ki, akkor nem fog érdekelni, hogy elvileg 60-nak kéne lennem.
4/9 anonim válasza:
Az utcán senki nem fog ráállítani a mázsázóra, azt látják, hogy nézek ki.
5/9 anonim válasza:
#4 ennyi erővel az utcán senki nem fog szabócentivel közelíteni felém, csak azt látni, nagyjából mekkora a súlyom.
6/9 anonim válasza:
A súlyodat senki nem látja. Nem is releváns, mert az izom amúgyis nehezebb, mint a zsír. Nyilván nem centire pontosan látnak. De ha látsz egy embert, akkor látod, hogy hogyan néz ki. Tehát a méreteit látod, nem a súlyát. A súlyára csak tippelni tudsz a méretei alapján.
8/9 anonim válasza:
Egyértelműen a centik. Bár mérlegem nincs is, és alapvetően nem is érdekelt, mit mutat, csak a látvány, illetve ahogy érzem magam.
9/9 Metionin válasza:
Centik. Én azon dolgozok, hogy ne fogyjak, megtartsam a jelenlegi súlyomat de izomban. Az már nem izgat hogy súlyban is több legyek, elég ha ránézésre vastagabb pl. a karom. Szerencsére már tartok ott hogy ránézésre több kilónak tippelnek mint amennyi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!