Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kudarc e a diéta eddig 2015...

Kudarc e a diéta eddig 2015 -ben számodra?

Figyelt kérdés

2015. febr. 16. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, mert nem tudtam elkezdeni sportolni, állandóan beteg vagyok. Januárban vese, most meg felső légút, nem kapok levegőt. Pedig a terv szerint már pár kiló mínuszban kellene járnom.
2015. febr. 16. 15:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Az unnepek alatt felhiztam 4 kilot, ezzel a 4 kiloval elszorakoztam januarban, mire leadtam, azota februarban 1-2 kilo minusz. Kicsit kudarc, emrt kevesebbet fogyok, lasabban, mint ahogy terveztem. Nagy a sulyom, most vagyok 92.5 kg, tavaly ilyenkor meg 107 kilo voltam,kicsit kudarc, mert gyorsabban szeretnek fogyni...
2015. febr. 16. 16:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Totálisan. Én is folyamatosna beteg vagyok, nekem is most szintén felsőlégúti betegségem van, és én is fuldoklok. R*hadtul neki akarok állni sportolni, de emiatt nem megy...

Az étkezés szempontjából is totál csőd az egész. Tavaly kedobtam 20 kilót, abból 5-öt visszaszedtem az ünnepek alatt azóta nem megy le egy deka se... Összevissza eszek, próbálom tartani a diétát, de folyamatosan befuccsolok 2-3 nap után (Ennek inkább lelki okai vannak.)

Ma itthon voltam betegsg miatt, de próbálom rendezni a gondolataimat, és holnap újból belefogni, ha kell századjára is, de egyszer csak siekrül. :D

2015. febr. 16. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem, mert nem is diétáztam, mégis fogytam 2-3 kg-ot, nem tudom hogy sikerült..
2015. febr. 16. 16:39
 5/9 anonim válasza:
neeeem hálistennek:) sőőt, soha még nem vlt ilyen sikeres egy fogyókúrám sem, és most nagyon boldog vagyok:))))
2015. febr. 16. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne fogyjatok lányok, mi husin szeretünk titeket! Én legalább is :)
2015. febr. 16. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem kudarc, 7 kilónál tartok:) És élvezem:)
2015. febr. 16. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nem diétázom. :D
2015. febr. 17. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem. December elejétől 6 hétig felfüggesztettem az éppen csak megkezdett fogyókúrám (-3 kg), mégsem híztam egy dekát sem, így január közepén újult erővel ugyanott folytathattam, ahol abbahagytam. Azóta szintén megvan a -3 kg, és töretlen a tendencia:)

(Még kb. 5-6 kg-t szeretnék fogyni, szóval félidőben vagyok, és egyáltalán nem volt nagy áldozat: minimális változtatás az étrendemen, időnként egy kis mozgással.)

2015. febr. 17. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!