Ehetem ezt a salátát vacsorára, ha dietázom? (csirkemell, paradicsom, jégsaléta, uborka)
Huha, nem kell azonnall lepontozni kedves utolso, elobb inkabb jarj utana!:) Ehet csirkemellet, mindenki belatasa alapjan cselekszik amugy meg, en csak a sajat vvelemenyemet irtam le. Mivel a hus nehezen emesztodik(mert hosszu belrendszerunk van), kepes akar 12 orat is eltolteni a gyomorban, de ha kemebyitovel esszuk akkor 24-et is. En nem terhelnem le vele a gyonromat estere, foleg dieta idejen, mivel az anyagcseret is lassitja, meg pl nekem nen is esik jol olyankor, csak valami konnyu.
Kerdezo: Elhizni termeszetesen nem fogsz attol, hogy egy kis csirkemellet is eszel a salataddal, ha neked ugy esik jol, edd ugy, a csirkemell tdieta-kompatibilis husi
#4!
Mi az, ami estére véleményed szerint elég könnyű?
Hol volt ebben a támadás? Csak megkérdeztem, mit eszel estére, ami a Te gyomrodat nem terheli.
Vagy titok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!