Kinek melyik fogyókúrával nem sikerült fogyni, és miért?
Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 14:48
11/13 anonim válasza:
Igen efzeni is kene meg tudni h mi mennyi kcalt eget. Tornaznak felorat es huu o edzett kozbe elegetett 150kcalt.. meg hat azse mind1 mibol viszi be az ember. Lehet 1500kcaltol is lottyedt viztartalynak lenni
12/13 anonim válasza:
Én nem számóltam a kalóriát mégis lefogytam jó sokat és hamar. Keveset ettem. És csak csap víz
13/13 anonim válasza:
Azzal,hogy ahová lehet autóval megyek, véletlenül se erőltessem magam egy kis sétával és cipekedéssel,
Azzal, hogy megfizetem a fűnyíró embert, ahelyett, hogy magam nyírnàm vagy állnék le gyomlálni,
Azzal, hogy szabadidőmben inkább fekszem rakásra, ahelyett hogy plkirándulni mennék,
Azzal, hogy mindezek tetejébe annyit eszek, hogy azzal elmehetnék földet művelni, és még egy-két szelet kenyeret is benyomok minden mellé, de a süti is főmenü nálam, nem desszert.
Nos ilyen dolgok azok, amikkel az életben nem fogok lefogyni.
Ha nem így élnék, meg sem híztam volna, de hát tudjátok ezt ti is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!