Hogyan tudnék szülés után fogyni?
Neharagudjatok picit hosszú lesz. 3 hónapja szültem a kisfiamat. Terhesség első 3 hónapjában nagyon rosszul voltam, lefogytam 57 kgra, azelőtt 62 voltam. Terhességem vége felé 69, majd szülés után 61.
Most valamitől elkezdtem hízni, pedig mozgok is a picivel/setalas/, étkezésre is odafigyelek.
A 3 hónap alatt 5 kgt is híztam.
Elszeretnék kezdeni tornázni itthon, viszont a nőgyógyászom szerint császár után 4 hónapot várnom kéne. Volt esetleg valaki így? Illetve tudnátok ötleteket adni etkezesileg, mozgasilag? /nem szoptatok sajnos/
Még annyit szeretnék írni, hogy tisztában vagyok vele, hogy ez a hízás egyáltalán nem sok. És örülhetek hogy csak ennyi jött fel rám. Nem is gondolom magam kövérnek/ducinak, csupán nem érzem így jól magam. Nem is a férjem hatására akarok fogyni. Mindig is elakartam érni az 58kgt. Azzal kibékülnék.
Sajnos meg vagyok álldva mellkasilag, onnan is szeretnék fogyni, ha esetleg tud valaki valami jó mozgást rá.
Kérlek ne ítéljetek el, ne írjatok olyat, hogy egy kisbaba mellett miért, minek akarok mozogni.
Nem a mozgáson fog múlni! Helyi fogyás nem létezik.
Egyél változatosan, sok zöldséget, húst, tojást, túrót. Kevés kenyeret, rízst, krumplit, tésztát stb.
Nem szülés után rögtön kellene a célnak lennie az álom alaknak, még bőven ráérsz. Menjetek, sétáljatok ameddig jó idő van minél többet a szabadban, az egyelőre bőven elég mozgás.
Azt kellene megérteni, hogy a fogyás 70%-ban az étkezésen múlik! Sógornőd sem 10 perc tornától fogyott le, az a semmi kategóriája.
Mivel az orvos eltiltott, nyilvánvaló, hogy az egészségedet kockáztatod. Szerinted megéri? Figyelembe véve, hogy a fogyást csak segítheti, érdemben nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!