Milyen ételeket érdemes fogyasztani, amik jóllakatnak hosszú ideig és kevésbé emelik a vércukorszintet?
Figyelt kérdés
Én pl. ettem teljes kiörlésű kenyeret, de nem lakatott jól, mert utólag tudtam meg, hogy egyes kenyérgyárak csalnak a feltüntetett összetétellel.2021. szept. 20. 21:15
1/8 anonim válasza:
Bármilyen zöldség. Vegyél ilyen fagyasztott mixet (brokkoli, répa, karfiol, vagy mexikói keverék) de te is elkészítheted, megpárolod, fūszerezed és kész is. Finom.
2/8 anonim válasza:
a varázszsó az a glikémiás index
olvass utána!
3/8 anonim válasza:
Tehát azért nem laktál jól, mert talán csaltak az összetétellel? Ha ez nem jut tudomásodra, akkor jól laktál volna? :D
5/8 anonim válasza:
Zöldség+hús+zsiradék kombó. Illetve tojás zöldségekkel vagy sonkával. Nekem ezek váltak be a legjobban. 5-6 órára simán jóllakom.
6/8 anonim válasza:
3-as: nem azért, mert tudomására jutott, hanem mert a nem teljes kiörlésű nem laktatja a kérdezöt - és ezért nézett utána!
7/8 anonim válasza:
Hogy érted hogy csalnak az összetétellel? Teljeskiörlésű kenyerek között is van különbség. Van amiben csak 10 % teljeskiörlésű liszt van. Na olyat ne vegyél, mert az szinte fehér kenyér.
8/8 anonim válasza:
Ha jól tudom, 2 dolog lassítja az emésztést: rost és fehérje
Pl tojás. Sok fehérje,kevés szénhidrát. De amúgy beírsz dolgokat, amik vannak otthon/tudsz venni kalória bázisra, megnézed mennyi bennük a cukor, mennyi benne a fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!