Nagyon elengedtem magam, híztam és most elveszett a motivációm mit csináljak?
Van ilyen, hogy az ember agya elborul fogyás közben (főleg, ha túl nagy megszorításokkal működtél, nem tudom pontosan hogyan csináltad). Pláne, ha beteg voltál, a szervezeted még inkább könyörgött a gyors energiáért, teljesen természetes, hogy nem tudtad visszafogni magad, van az a pont, ahol már nem lehet kontrollálni. A lényeg, hogy ne add fel, mert csakis akkor rontod el a dolgot, ha feladod. Ha ezután mész tovább az úton (esetleg kicsit átalakítva, extrán figyelve arra, hogy mindent megadj a szervezetednek), akkor eléred a célodat. Nem érdekes az a 3 kiló, úgyse zsír a nagy része. De ha feladod és folytatod a zabálást, akkor az lesz, és nemsokára visszakerülsz oda, ahonnan indultál, sőt, még több leszel, aztán meg igazán elkeseredsz és minden egyre rosszabb lesz.
Aztán valamikor majd úgyis eszedbe jut, hogy újra nekiindulsz, csak már sokkal nehezebb lesz. Most még nem történt semmi, fokozatosan térj vissza a programodhoz és minden rendben lesz.
Ha nő vagy, pláne 30 fölött és menzesz előtti héten, simán lehet a 3-ból két kiló víz és tipikus az édességzabálás meg a letargia is :) Ha megjön, újra lesz kedved az egészséges életmódhoz, ne fogd fel kudarcként, mert 3 kiló nem sok.
Egyébként meg tényleg érdemes normálisan szénhidrátot is bevinni, a túl szigorú diéta is csinál ilyet betegség nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!