Hogyan fogyjak le?
Figyelt kérdés
57-60kg között szoktam lenni általában...de jobb lenne ha lefogynék 50-52 re. Igazából a hasam az tetszik mert lapos..a fenekem nagy..azzal se lenne gond,bár hiába edzek nem olyan gömbölyű és kemény inkább löttyedt és puha. A combom az nagyon vastag kb olyan 58-60 cm az átmérője a legvastagabb ponton..teljesen végig majdnem össze ér.Hátul is nagyon csúnya mert a fenekem is nagyon narancsbőrös illetve alul is hájas és narancsbőrös. Elég csunya formája van az egész combnak. A vádlim is nagyon vastag télen csak sajnos bokacsizmát tudok hordani mert a térdig érő csizma nem jó, nem bírom felhúzni a cipzárt a vádlim miatt. A derekam karcsú hasam lapos azzal nincs is baj..viszont mellem egyáltalán nincs tehát egy kisebb mandarin még ki sincs gömbölyödve csak egy pici háromszög. Pedig már 18 éves vagyok. Vállam hátam elég széles megjegyezte már tesóm is hogy birkózó férfi váll. Mit tehetnék? Amikor nem vagyok annyira lusta és fáradt. Szoktam ilyen súly nélkül lábemeléseket guggolasokat végezni de nem igazán hatásos semmi2021. szept. 17. 14:30
1/5 anonim válasza:
Ne rúgózz ezen, inkább rendelj egy pizzát! 👍 😀
2/5 A kérdező kommentje:
Jajjj ilyen hülye emberek kerüljenek el jó? Köszönöm
2021. szept. 17. 15:11
3/5 anonim válasza:
Akkor eszek én helyetted, te meg bolondulj bele a vastag combjaidba :-D Te vagy a hülye, mert olyanon próbálsz változtatni, amin amúgy sem fogsz tudni, mivel alapon ilyen a testalkatod. De sok sikert hozzá, én eszem a pizzát :-D
4/5 A kérdező kommentje:
Egyed joetvagyat hozzá🤣🤣🤣 rákosat egyél🤣🤣🤣
2021. szept. 17. 15:29
5/5 anonim válasza:
" Szoktam ilyen súly nélkül lábemeléseket guggolasokat végezni " - hát az tényleg nem ér semmit. súllyal már érne valamit. de mondjuk kezdetnek 20 kilóval a hátadon egy teremben. aztán 40-50 stb. ott már gömbölyödik a fenék, erősödik az izomzat. meg még egy csomó minden, ami téged valószínűleg úgysem érdekelne.
bár nem is tudom minek írok olyannak, aki rákot kíván a másikra, mégha nem is volt túl illedelmes a válasza - de abban meg igaza van, hogy ilyen a testalkatod. izomzat felépítésével tudsz az arányokon változtatni, de ez több éves kemény munka, nem 1-2 kilós pink súlyzókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!