Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
Fenekem alatt van egy hájas narancsbőrös rész ami nagyon meglátszik hosszú nadrágban is és rövidbe meg pláne. A belső combom nagyon hájas és petyhüdt,illetve alul is egy hát úgy néz ki mintha izmos lenne de igazából ez nem izom,hanem zsír. Egyébként a fenekem is nagy , de legalabb formas és sok pali nézi meg ,meg persze én is látom hogy jó viszont a combommal nem tudom mit kéne kezdeni
2021. szept. 11. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Sz@rd le. A palik a fenékre mennek 😀 A combra csak ráverik 😀
2021. szept. 11. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Figyelj, hogy miket eszel és mozogj..fuss, biciklizz vagy sétálj minden nap minimum 1-2 órát. Bármilyen mozgást is végzel az legyen minimum 40 perc, mert azt mondják a zsír 40 perc után kezd el égni. Vannak jó belső comb, farizom gyakorlatok neten is amiket ha rendszeresen csinálsz feszesebb lesz a bőröd. Pl ha négykézlábra mész és derékszögbe felfelé emelgeted a lábad akkor az jó a fenék alatti részekre is. Ezek szépen formálják a testet de persze a legfontosabb a megfelelő étkezés. A lényeg, hogy kevesebb kalóriát vigyél be, mint a napi szükségleted. [link] Itt meg tudod nézni mennyi a megengedett napi kalória a fogyáshoz.
2021. szept. 11. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Sosem értettem miért jó, ha a palik bámulják az ember fenekét, meg verik rá. Legyen már a nőknek önbecsülése. Te nem a feneked vagy, meg a combod.
2021. szept. 11. 13:17
 4/6 A kérdező kommentje:
És kiírta hogy verik rá?🤣🤣🤣 Senki az első válaszoló kicsit fogyatékos lehet és ő írta🤣🤣 azért írtam hogy jó alakom van nyilván a pasiknak is tetszik én meg saját magamnak nem tetszem szeretnék fogyni a combombol istenem🤣
2021. szept. 11. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól még megteszik, ha nem írjuk le. Te csak azt írtad, hogy látod, hogy megnézik, ez kb. ugyanaz - én erre írtam, hogy sosem értettem, ez miért fontos. Kit érdekel, ha narancsbőrös a feneked alatt, a nők 80%-ának az.
2021. szept. 11. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy hol van a többlet, akkor is csak a kalóriadeficit fog segíteni a "zsírtöbbleten" az viszont aszerint fogja csökkenteni zsírt "ahogy az genetilailag meg van írva" semmi nem változtat ezen.

Az izmot helyileg lehet fejleszteni, amitől nézhet ki jobban, de belső comb direkt edzését annak köszönhetően hogy kb 0 funkcionalitása van a mindennapi életben nem javasolnám.

2021. szept. 11. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!