Zsíros sörhas ellen mit lehet tenni, hogyan tudom kissebbre fogyasztani?
"Van ez a rezgős elektromos kütyü az ér valamit?"
Ez alapján nem akarsz te fogyni, csak hazudsz magadnaj is. Előbb juss el oda, hogy tényleg akarod, és akkor változtass az étrendeden éa kezdj el sportolmk.
10:
Nincs közvetlen összefüggés a sör és a sörhas között, semmi köze ahhoz, hogy a sör feszíti a gyomrot. Genetika, hogy kinek hol rakódik le több zsír, a férfiak általaban a hasukra hajlamosabbak hízni, a kalória szufficit pedig hízlal. A sör pedig viszonylag magas kalóriatartalmú ital. Ugyanúgs sörhasat növesztene ugyanaz az ember, ha sosem iszik sört, de mástól hízik.
14:
Azért mert gyakori egybeesés, hogy valaki sok sört iszik, és sörhasa van. Mivel a sör ugyanúgy hozzájárul az elhízáshoz, mint bármilyen más hízlaló étel vagy ital. Na meg eleve mint írtam, a férfiak többsége genetikailag a hasi hízásra hajlamos, a sört pedig több férfi kedveli, mint nő.
Ha igaz lenne a gyomortágítós összefüggés, akkor a vékony, de sörkedvelő embereknek is sörhasa lenne. Pl. nekem, de nincs, pedig volt tizenéves koromban, mikor amúgy egyáltalan nem fogyasztottam sört. Viszont azzal, hogy sehol nincs súlyfeleslegem, nyilván ott sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!