11/14 anonim válasza:
De, pont ezért jobb a clenbuterol.
12/14 anonim válasza:
Nekem nincs problémàm az izomzatommal, most több van mint mikor elkezdtem az életmódváltást, mivel akkor nem sokat mozogtam. Bár nyilván nem váltam testépítővé😂 csak jobb az állóképességem, jobban bírom a mozgást, és azért valamivel erősebb lettem, de ennyi. 9. voltam.
13/14 anonim válasza:
az izomzathoz fehérje kell.
tehát röviden a fogyáshoz kalóriadeficit kell, ahhoz hogy ne izomból hanem zsírból menjen ahhoz mozgás és elegendő fehérje
szintén fontos a kevés szénhidrát mert azt könnyebb felhazsnálni a szervezetnek és ha sok van, nem a zsít bontja. szóval sok fehérje, közepes zsír és közepes ch, mindezt deficitben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!