Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy túlsúllyal séta ?

Nagy túlsúllyal séta ?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nagyon nagy a testsúlyom. 160 cm vagyok és 100 kiló felett sajnos pontosan nem tudom mert elromlott a mérleg de maximum 115. Tehát rengeteg!!!

Sajnos nem tudok teljesen lemondani az ezekről. Arra gondoltam hogy ugyan úgy mindent megeszek csak kevesebbet.

Napi 4-8 km sétát már elkezdtem.

Minden nap sétálok. Lassan és gyorsan.Kutyát sétáltatva.

Így lehet esetleg fogyni? Addig szeretném így csinálni még nem megy le legalább 20 kg. Mert sajnos futni és tornázni nem igazán jó még nekem .

2021. szept. 8. 03:44
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%

Annyit tehetsz hogy pl biciklizel vagy sétálsz.

De kezdéskén nem árt kondiba járni,mondjuk súlyozni vagy futópadon kicsig futni

2021. szept. 30. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:

11-es: EKKORA túlsúllyal FUTNI????? A kérdezönek egy hónap alatt megzsünik a térdizülete!

Egyelöre böven elég - és többet nem is szabad tennie -, hogy naponta több órát sétál, ha a BMI-je 30 alatt van, akkor kezdhet komolyabban sporltni!

2021. szept. 30. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:
A kérdezö BMI-je 45! Ezzel semmiféle sportot nem szabad végezni!
2021. szept. 30. 15:08
 14/15 anonim válasza:

12

Nem sprintelni vagy gyorsan futni kell,hanem kocogni.

Nyilván annyival menjen,ahogy jó.

2021. szept. 30. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:

14-es: a séta és a futás/kocogás közt a különbség az, hogy az utóbbinál a mozgáslefolyás az egyik lábról a másikra ugrás, a sétánál meg mind a két láb a talajon van. Az ugrós mozgássor esetén a térdizület minden egyes lépésnél a teljes testsúllyal kap ütést, ami teljesen szétveri az izületet.

EZÉRT tilos nagy túlsúllyal futni, akármilyen lassan is teszi és EZÉRT javasolt a séta!

2021. szept. 30. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!