Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A 24 órás böjt alatt lehet...

A 24 órás böjt alatt lehet vízet fogyasztani?

Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 15:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

Ez így nem hatásos. Akkor már inkább a mindennapos, időszakos böjt.

Én ezt csinálom már 8 hónapja. Én 11 és 17 óra között eszem. Eddig 21 kilót fogytam és nem vagyok éhes

2021. szept. 3. 07:13
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
természetesen lehet.
2021. szept. 3. 08:18
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

11:

Lassú önpusztítás... ez se rossz.

Muszlimok az inverzét szoktak ramadánkor, azelőtt esznek, mielőtt feljön a nap, majd azután, mikor lemegy. Igaz a ramadan nem tart egész évben, de amíg tart, hatékonyan ki tudják magukat készíteni késő délutánra.

Jobbnál jobb önpusztító módszereket lehet itt olvasni :-)

2021. szept. 3. 09:14
 14/20 anonim ***** válasza:
34%
Pl. Jom Kipurkor nem lehet. 25 órás böjt. Se víz, se étel. 1 évben 1x. Ez a bűn megbánás napja.
2021. szept. 3. 12:52
 15/20 anonim ***** válasza:
40%
Megint a sok okostojás majom visszafoghatná magát. Az intermittent fasting nem véletlenül egyre népszerűbb. Az emésztés egy rendkívül energiaigényes folyamat, egy böjttel adunk a testünknek egy lélegzetvételnyi szünetet. Ilyenkor a májból kiürülnek a glikogénraktárak végre nincs dolga a hasnyálmirigynek, fokozódik az inzulinérzékenység. Mivel nincs inzulin ami elnyomja a növekedési hormont, tudja tenni a dolgát, a regenerálást. Apoptosis vagyis programozott sejthalál vár a rákos sejtekre, mert utálják ha nem kapnak glukózt. Mivel a HGH egy anabolikus hormon ezért érdemi izmot nem tudsz veszteni rövidebb távon. Természetesen nagy mennyiségű vizet kell inni ez is segíti a méreganyagok eltávolítását a vese segítésén keresztül. Gyógyteák és ásványi sók is mehetnek.
2021. szept. 6. 08:26
 16/20 anonim válasza:
26%

Mondd meg az igazat, lehurrognak!

A "sok lúd disznót győz".

Pedig roppant komplexül összehoztad. :)

2021. szept. 7. 05:36
 17/20 anonim ***** válasza:
8%

#16 Így van, gondolom egyszerűbb mint utánanézni angolul. :)

#15 Érdekes, de kávé is mehet és tea, mindkettő üresen. Kávéfüggőknek hasznos lehet, bár én teljesen leszoktam a reggeli kávéról inkább ebéd után iszom, helyette üres fekete tea. Én van hogy 24-ezem, legtöbbször 11 és 19 között van az "evős" időablak, ez inkább lazítós már. Az elején 20-4-eztem (11 és 15 közötti időablakkal, nekem a 11 óra valamiért beégett, akkor már enni kell.)

Nyugodtan le lehet engem is pontozni, az intermittent fasting ettől még nem csak fogyásra, egészségi szempontból is nagyon hasznos. Természetesen nem mindenkinek, de elhízottaknak és inzulin rezisztenciával rendelkezőknek (mint én is) mindenképp javasolt.

2021. szept. 8. 08:01
 18/20 anonim ***** válasza:
11%

#15 pl. Kevin Smith a szívrohama után (valakinek ilyen figyelmeztetés kell ahhoz, hogy rendesen utánanézzen dolgoknak) rengeteget fogyott intermittent fasting-gal:

[link]

2021. szept. 9. 07:49
 19/20 anonim válasza:
66%
Dehogyis,meg kell halni közbe.
2021. szept. 9. 09:28
 20/20 anonim ***** válasza:
32%

19-es: Hű, az nekem is nagyon rossz lett volna, mert akkor nem tudta volna elkészíteni most nyáron a Clerks III. filmjét. :)

Itt a klasszikus '36 vagy 37' még a régi-régi első részből:

https://www.youtube.com/watch?v=VjPn8FPoSLE

2021. szept. 9. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!