Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kezdjem a fogyókúrát?...

Hogy kezdjem a fogyókúrát? 166 centi vagyok 115 kiló. Többi lent.

Figyelt kérdés

Szeptember 1-jéntől szeretném kezdeni a fogyókúrát, vagyis életmódváltást!

a 90 napost is próbáltam már suli idő alatt, de nagyon fájt a fejem :S

azt tervezem h elhagyom a lisztes kajákat, fehérkenyeret, édességeket

de anyukám a főzelékeket habarással csinálja és abban pedig van liszt...

miket tudna főzni ami egészséges?

aztán pedig tornázni is szeretnék, Norbit napi 30 perc ducitorna + szobabicikli, ha lesz időm a sok tanulás mellett!

17 éves L

2010. aug. 30. 17:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltok hogy csak izmos?
2010. aug. 30. 21:55
 22/30 A kérdező kommentje:
köszi az érzelmes válaszokat :)
2010. aug. 30. 21:57
 23/30 anonim válasza:
mozgás nagyon fontos, a Norbi cd-k tényleg nagyon jók, heti 3-szor tornázol rá bőven elég, de az legyen inkább 40 perc:) persze az étkezés is fontos, én úgy csinálta/csinálom a diétát, hogy egyszerűen nem eszek fehérjét szénhidráttal, ha pl. ebédre anyukád rizst csinál sült husival, akkor csak az egyiket edd meg, sok zöldséggel.:) hagyd el ezeket a cukros löttyöket, meg az édességeket, de lehet kapni a boltokban ezt az alma chipset, ezt majszold:)nagyon fincsi és nem csak úgy hablatyolok, saját tapasztalat, én is elég nagy súlyból vesztettem eddig és még szeretnék is. ööö...és orvosi segítség nélkül is sikerült :) szurkolok neked:) csak elhatározás kérdése;) jah igen és igyál nagyon sokat :) 17/l
2010. aug. 31. 00:10
 24/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ki kellene számolnod a napi szénhidrát beviteled,

mondjuk most napi 5g/tskg,és kéthetente csökkenteni 1g-vel.Tehát 5,4,3,2 és végül napi 1g/tskg-on tartani a kívánt súly eléréséig.

2010. aug. 31. 01:50
 25/30 A kérdező kommentje:
köszi megfogadom a tanácsokat
2010. aug. 31. 02:14
 26/30 anonim ***** válasza:

Csak érdeklődnék, hogy pajzsmirigyet néztek-e. Sima vérvétel azt nem mutatja ki, és ha probléma van, az életbe le nem fogysz, akkor se, ha nem eszel semmit.

Ezen kívül több dologra is felhívnám a figyelmed:

Napi kb. 2000 kalóriára lenne szükséged, de pillanatnyilag jóval többet eszel, úgy dupláját. Első körben semmiképp ne menj 2000-2500 kalória alá, és a későbbiekben sem 1500 alá. Az 1300 két dologra jó: 1. hogy éhezz, 2. visszahízd a dupláját, amikor elkezdesz enni (mert tartósan nem lehet 1300 kalórián élni).

2. Tiniként egy rosszul megválasztott és drasztikus fogyókúra nemcsak lógó bőrt, hanem végleges meddőséget is okozhat. Úgyhogy ha akarsz gyereket, kérjetek segítséget dietetikustól.

3. Ha elhagyod a szénhirátot teljesen, fájni fog a fejed, úgyhogy ésszel csináld. Bizonyos fajta szénhidrát kell, de a mennyiségre is figyelni kell, mert tényleg rengeteget eszel. Egy evésre 1 szendvics, és max. 2 szelet hús. A húshoz zöldköretből bármennyi (kivéve kukorica), rizsből, krumpliból 2 evőkanálnyi. Ez egy normál adag kb.

2010. aug. 31. 11:01
 27/30 A kérdező kommentje:
rendben köszi, nem fogom ész nélkül csinálni csak normálisan fogok enni és akkor ha éhes vagyok
2010. aug. 31. 12:52
 28/30 A kérdező kommentje:
ja és igen pajzsmirigyet is nézték. semmi baj nem volt ott sem
2010. aug. 31. 12:53
 29/30 anonim ***** válasza:

azért nem ártana orvosi felügyelet vagy legalább egy dietetikust felkeresni.

a háziorvosod eddig hogyhogy nem fektetett be fogyókúrára?

2010. aug. 31. 13:17
 30/30 anonim ***** válasza:
ne akkor egyél ha éhes vagy mert ekkorára tágult gyomorral folyamatosan az leszel. szakember írja elő az étrended, ez egyedül nem fog menni és kitartásod sem lesz elég mikor már nagyon fog korogni a hasad.
2010. aug. 31. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!