Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kezdjem a fogyókúrát?...

Hogy kezdjem a fogyókúrát? 166 centi vagyok 115 kiló. Többi lent.

Figyelt kérdés

Szeptember 1-jéntől szeretném kezdeni a fogyókúrát, vagyis életmódváltást!

a 90 napost is próbáltam már suli idő alatt, de nagyon fájt a fejem :S

azt tervezem h elhagyom a lisztes kajákat, fehérkenyeret, édességeket

de anyukám a főzelékeket habarással csinálja és abban pedig van liszt...

miket tudna főzni ami egészséges?

aztán pedig tornázni is szeretnék, Norbit napi 30 perc ducitorna + szobabicikli, ha lesz időm a sok tanulás mellett!

17 éves L

2010. aug. 30. 17:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
tegnap és ma mit ettél?
2010. aug. 30. 18:34
 12/30 A kérdező kommentje:
amit főzött anyám. rántotthúst krumplival
2010. aug. 30. 18:35
 13/30 anonim ***** válasza:
könyörgöm, mit, mikor és mennyit?
2010. aug. 30. 18:49
 14/30 A kérdező kommentje:
délben rántott húst 3at. este ugyanazt. nem regggeliztem mert 11kor keltem
2010. aug. 30. 19:01
 15/30 anonim ***** válasza:
és ettől vagy 115 kg? napi 6 szelet rántott hústól + krumplitól??? kizárt dolog....amúgy blöki a menhelyről és sok séta, aztán muszáj leszel kimenni napi 3* sétálni ;)
2010. aug. 30. 19:03
 16/30 A kérdező kommentje:
van kutyám ... :D
2010. aug. 30. 19:32
 17/30 A kérdező kommentje:
sok szendvicset is eszek pl reggelire vagy uzsonnára 5kor 3 zsemle akár 4 is ... aztán még este is ettem igy nyáron 11 - 12 fele... :S csokit is sokat ettem szinte minden nap 1-2.. cukros üditökkel cappyt pl vagy szörpöt.. szeretem a majonézt is .... de nem az a kérdés h mitől vagyok ilyen, tudom magamrol .. nem sportolok ezért is kezdem a ducitornával mert abban nincs megerőltető amitől tönkremennének az izületeim..( orvosom mondta h az jo )
2010. aug. 30. 19:43
 18/30 anonim válasza:
Én most 18 éves vagyok 25 kilót fogytam önerőből ... ha ennek a mennyiségnek a felét vagy a harmadát eszed az is bőven elég ... természetesen ne drasztikusan kezdj neki , egyél lassabban ...kaja előtt igyál sok vizet , hogy telítsen és kutyával való séta is jó ötlet !!! De ha fejben véglegesen elhatározod, hogy lefogysz menni fog , tapasztalat ... szívesen támogatnálak ha írsz nekem privibe... Sok sikert !!!Kitartás!!! (rántott husi helyett egyél roston sültett vagy még jobb a grillezett vagy sütőzacis salival vmi fincsi öntettel :D)
2010. aug. 30. 20:50
 19/30 A kérdező kommentje:
köszi ink irj te nekem mert neked nem lehet :S köszi
2010. aug. 30. 21:09
 20/30 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg kicsit csökkenteni az adagokon... számolj kaloriát mondjuk 1500rol vidd le 1300ra. Mellette kezdj el sétálni elejinte 15-20perceket később fuss. A Mozgást x időnként növeld. Szerintem ez hatásos lehet. Nekem ezzel régen lement 5-10 kg jelenleg én ugy vagyok hogy két hete fogytam talán egy másfél kilot azota tartom a sulyom:) Szerintem ha van elég akarat erőd ezzel menni fog.
2010. aug. 30. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!