Aki elhagyta a tejet, észrevette, hogy jobban fogy mint mikor ivott tejet naponta?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 12:39
11/19 A kérdező kommentje:
Kilences, nem tudom, ezért kérdezem, hogy valaki észrevette-e magán, hogy számít ez. Mert ahogy írtam, én nem, és jobban ízlik a kávé tejjel, feleslegesen nem kínoznám magam, ha nincs értelme. Természetesen sportolok, heti ötször futok 12 km-t, és naponta megyek 10 km-t a kutyával. Szemét kaját eddig sem ettem, így nem tudok mit elhagyni, nekem hiába mondják, hogy hagyd el a cukros üdítőket, meg csokikat kekszeket, mert egyáltalán nem fogyasztok ilyesmit. Kenyeret ha havonta egyszer eszem, sokat mondok.
2021. aug. 30. 18:25
12/19 A kérdező kommentje:
10-es én naponta 2-3 deci tejet ittam.
2021. aug. 30. 18:26
13/19 anonim válasza:
Én fogytam már le 10 kilót pár hónap alatt. Figyeltem az étkezésre. Szokásos: cukor, fehér liszt, stb… elhagyása. De én sok tejet ittam. Amikor este rámtört az éhség, ittam egy bögre tejet. Meg a nap folyamán is sok tejet ittam. A lényeg, hogy simán lepörögtek a kilók. Nem a tejtől, hanem amit az előttem szólók is írtak: a kalóriadeficit. Szóval az én tejfogyasztásomhoz képest a te kávézásod szinte semmi. Nem ezen múlik.
14/19 anonim válasza:
Én anno ittam tejet, nem nagy mennyiséget, de szerintem napi 3-4 deci simán megvolt, volt amikor több. Viszont ezt cukorbetegség és a fogyókúra miatt elhagytam, ma már csak néha iszok, és akkor is minimálisat, és na, tény, hogy fogytam, de az azért van, mert meg van a kalóriadeficit, szerintem a tej elhagyásának nincs köze hozzá. Meg te sem tapasztalod magadon, hogy a tej elhagyása segítene jobban fogyni, szóval nyugodtan igyál tejet.
15/19 anonim válasza:
A tej elhagyása nem a fogyásban játszik szerepet (attól függően persze hogy pótolod-e mással ezt a kalóriát) hanem egészségügyi szempontból. Vannak ilyen elméletek meg olyan elméletek. Én érzem, hogy engem puffaszt és kipattog a bőröm is tőle. De a kávét nem szeretem mással.
16/19 anonim válasza:
ennyi mozgás után még fogynod kell? 😯
17/19 anonim válasza:
Ha bírod a tejet, akkor idd nyugodtan. Sokan mondanak sokfélét, hogy mit nem lehet enni, valaki szerint fehérkenyeret nem lehet, más szerint meg krumplit. Én ettem és eszem is mindkettőt és mégis fogyok, mert a napvégén a kalóriadeficit számít, semmi más. Nem az számít, hogy a különféle szakértők, meg fitneszakárkik mit mondanak, hanem a testednek a jelzései. Ha valami jól esik, kívánod és belefér a kalóriakeretedbe akkor fogyaszd nyugodtan.
18/19 anonim válasza:
Laktózérzékeny vagyok elhagytam a tejet a diéta elején.Aztán végre a boltunkban is megjelentek lakt.mentes tejtermékek így összebarátkoztam velük.Az 1500-kcal bevitelbe simán belekompenzálom reggeli,vacsi/mellé valami teljes kiörlésű.Szerintem fölösleges elhagyni.Nagyon jó kis fehérjeforrás és nem mellesleg nincs benne hú de sok kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!