45 éves férfi vagyok, és rendszeresen használok hajlakkot, a hajformám megerősítésére. Emiatt rendszeresen mosom a hajamat. Egy ideje észrevettem, hogy napi 5-10 szál haj kihullik. Ez normális, vagy aggódnom kéne?!
Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 19:13
1/6 anonim válasza:
Nekem egyszer azt mondta a bőrgyógyász, hogy napi 200 szál kihullása normális.
2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg? Most nagyon megnyugodtam! Köszönöm szépen!
2020. jún. 8. 19:23
3/6 anonim válasza:
Nekem meg azt mondta, szintén a dermatológus, hogy ezerszer is moshatom a hajam egy nap, a mai, modern samponokkal semmi baja nem lesz. Mosom is, majdnem ugyanolyan okból, mint te (hajzselé). Legalább húsz éve, hogy minden nap hajat mosok, és ugyanannyi hajam van, mint húsz évesen. 40F
4/6 anonim válasza:
Ha csak 5-10szál hajam hullana ki :D
Nyugi, valószínűleg nő helyettük másik.
5/6 anonim válasza:
Elsőnek : Ha a bőrgyógyásznak napi 200 szál kihullása normális akkor ő a nem normális:D. Napi 100-at mondanak manapság normálisnak, de 20 éve még 60 számított annak.
6/6 anonim válasza:
5: igen én is néztem egy nagyot, bár én nő vagyok és lehet, hogy ilyen szempontból van különbség nők és férfiak haja között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!