SegitseteeK! Miért nagy a hasam?
Láttál már éhező afrikai kisgyereket? Csontsoványak, mégis puffadt a hasuk.
Neked is ez lehet a bajod. Túl kevés kalóriát viszel be, baj van az anyagcseréddel, a gyomroddal. Ha valamennyi táplálékkal mégis néha-néha megajándékozod a testedet, túl sok gyomorsavat termel (a táplálék mennyiségéhez képest), és az ide vezet.
160cm 38 kilósan kórosan sovány vagy. Ha ezt úgy éred el, hogy keveset eszel, akkor sürgősen változtass. Fejlődésben vagy, ha így folytatod, akkor súlyos hiánybetegségek, szervi bajok, meddőség stb. alakulhatnak ki, legrosszabb esetben összeomlik a keringésed, és the end.
ohh,
anyumtól megkérdeztem:miért nagy az afrikai gyerekek hasa ,ő is azt mondta h mert nem esznek rendesen ,eleget
köszi az eddigi válaszokat,irhattok még:)
nem sértődtem mmeg ,de azért nem vagyok hülye liba:)
am mozgok eleget(sztem)
tudom már nem aktuális, de 156 centihez vagyok 36 kg, és nem kevéslem, nem vagyok csontos tipus , rendszeresen sportolok és rendesen eszek, ne hülye libázzatok bunkó parasztok!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!