Tészta diéta alatt?
én tk tésztát ennék. vannak zöldségtészták is, pl. a bonduelle-nek, de azt hiszem tescos vöröslencse pennét is láttam már:) ezek nyerőbbek lehetnek diéta alatt, és többször is nyugodtan fogyaszthatók.
egyébként nyugi, nem havi 1-2adag tésztán fog múlni a diétád sikere
Szerinted mi a jobb? Ha néha eszel tésztát és tudod tartani a diétát, vagy teljesen eltiltod magad tőle és mondjuk feladod? Havi 40g az semmi szinte. Az általad felsoroltak közül és a durum és teljes kiőrlésűt szeretem, de a zöldségtészta is finom szerintem (mások szerint meg borzalmas, ki kell próbálni).
A szószra, feltétekre érdemes szerintem inkább figyelni, egy zsíros-tejszínes-baconös tészta nyilván nem kalóriaszegény (de néha az is ehető), de ha mondjuk tésztasalátát csinálsz zöldségekkel, vagy egy sovány húsos-paradicsomos szószt, az is megadja a tészta "élményt", de jobban segíti a céljaidat.
én semmilyen ételt sem zárok ki az étrendemből amit szeretek, csak lejjebb viszem a mennyiségét/gykoriságát. Így sokkal könnyebb és hosszabb távon tartható életmódváltást lehet kialakítani.
mert mi van akkor ha elérted a célsúlyodat? Ugyanúgy nem fogsz tésztát enni mert rettegsz hogy visszajönnek a kilók? vagy ugyanannyi tésztát fogsz enni mint fogyás előtt (és visszaugranak a kilók)?
Szoktasd magad hozzá most hogy ritkábban, kisebb mennyiségben, de ugyanúgy eszel minden kedvencedből. Legyen az tészta, csoki, nutella, chips, vagy bármi más. A lényeg a mértékletesség és hogy a diéta alatt maradj a kalóriakeretedben.
Persze hogy lehet:) inkább megengedem magamnak néha, minthogy egész életemben sóvárogjak/ úgyse bírnám ki és feladnám, szóval nem kínzom magam.
Én havi 2x eszem tésztát. Mivel lowcarb életmódot folytatok, mert nekem így jó, ezért az én tésztám szénhidrátcsökkentett, de picit a kcal tartalma is kisebb mint a hagyományosnak. Szoktam enni pörköltekhez, sajtos sonkás szalonnás tésztát, lángost, pizzát, spagettit is:)
Én most adtam le 6 hónap alatt 10 kg-ot. Ugyanúgy eszem rendesen. Annyi, hogy a tésztát durumtésztával helyettesítem és mindennek megtaláltam a fogyókúrás változatát.
Plusz fele annyi adagot eszem mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!