Egészséges nasik olcsón?
Nem vet fel a pénz viszont elkezdtem jobban odafigyelni az étkezésemre mivel szeretnék leadni 10kg és az lenne a kérdésem, hogy milyen egészséges nasik vannak amik megfizethetőek is?
Ti milyen egészséges dolgot szoktatok két étkezés között enni?
Köszönöm ha segítetek.
Én utólag jöttem rá hogy az édességet azért eszem mert szeretem. Nem azzal van a baj ha pl fekete csoki helyett snickerst eszel, hanem azzal ha nem tartod a mértékletesség elvét(azaz túl sokat eszel belőle).
Nasinál az legyen az 1. hogy szeresd mert különben elveszti az értelmét. Ha képes vagy olyat találni amit szeretsz is és egészséges is az már csak hab a tortán. De nem ettől fogsz fogyni, ettől csak az étrended lesz egészségesebb.
Amúgy én a diákcsemegét szeretem (saját összeállítással) csak az nem olcsó és nem is diétás viszont nagyon egészséges(te pedig végül is egészségeset kértél).Továbbá az általam édesített túrót, chia pudingot, gyümölcsöket, és a saját magam sütött dolgokat.
Natúr joghurt, fahéj, édesítő, túró-joghurt kókuszreszelék édesítő.
De Őszintén szólva én inkább diabetikus, egyéb hozzáadott cukortól mentes édességeket szoktam enni, de csokiból pl csak 3 kockát, ilyen cukorkából pedig 4-5dbot, zabkeksz 2db a limit, vaníliás nápolyiból max 1, pudingból, turamisuból 1 pohár stb, tehát kis mennyiségben.
Nem állítom, hogy egészséges, de máshogy nem bírom ( édesség nélkül), a gyümölcsöket nem viseli el a gyomrom, begörcsölök és meghajtanak.:(
Humusz + zöldség kombó tényleg jó. Elég semleges ízű nekem, főleg a fűszertől függ. Csak jól kell választani mert van pár ehetetlenül ecetes a boltokban.
Nekem ilyen nasi a túró. 100 gramm túro, 5p gramm joghurt pici édesítővel. Tetejére gyümölcs. Ez két adag, adagonként 100 kcal. Tele fehérjével. És adagobként kb 125 ft
Amúgy bármilywn gyümölcs
Zabpelyhet szoktam ledrálni porrá és abból pudingszerűséget főzni tejjel, bele édesítő. Poharakba kanalazom, kihűtöm és frissen gyümölcs a tetejére. Melegen nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!