Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egészséges nasik olcsón?

Egészséges nasik olcsón?

Figyelt kérdés

Nem vet fel a pénz viszont elkezdtem jobban odafigyelni az étkezésemre mivel szeretnék leadni 10kg és az lenne a kérdésem, hogy milyen egészséges nasik vannak amik megfizethetőek is?

Ti milyen egészséges dolgot szoktatok két étkezés között enni?

Köszönöm ha segítetek.

2021. aug. 23. 19:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Uborkából bármennyit ehetsz.
2021. aug. 24. 08:28
 12/15 SZücsöm ***** válasza:
100%

Én utólag jöttem rá hogy az édességet azért eszem mert szeretem. Nem azzal van a baj ha pl fekete csoki helyett snickerst eszel, hanem azzal ha nem tartod a mértékletesség elvét(azaz túl sokat eszel belőle).

Nasinál az legyen az 1. hogy szeresd mert különben elveszti az értelmét. Ha képes vagy olyat találni amit szeretsz is és egészséges is az már csak hab a tortán. De nem ettől fogsz fogyni, ettől csak az étrended lesz egészségesebb.

Amúgy én a diákcsemegét szeretem (saját összeállítással) csak az nem olcsó és nem is diétás viszont nagyon egészséges(te pedig végül is egészségeset kértél).Továbbá az általam édesített túrót, chia pudingot, gyümölcsöket, és a saját magam sütött dolgokat.

2021. aug. 24. 12:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Natúr joghurt, fahéj, édesítő, túró-joghurt kókuszreszelék édesítő.

De Őszintén szólva én inkább diabetikus, egyéb hozzáadott cukortól mentes édességeket szoktam enni, de csokiból pl csak 3 kockát, ilyen cukorkából pedig 4-5dbot, zabkeksz 2db a limit, vaníliás nápolyiból max 1, pudingból, turamisuból 1 pohár stb, tehát kis mennyiségben.

Nem állítom, hogy egészséges, de máshogy nem bírom ( édesség nélkül), a gyümölcsöket nem viseli el a gyomrom, begörcsölök és meghajtanak.:(

2021. aug. 24. 16:00
 14/15 anonim válasza:
Én csoki helyett cerbona müzli szeletet szoktam enni :D a kalória mindegyiknek a hátuljára rá van írva (kb 68-85kcal) és egész jó áron lehet kapni. Másik nagy kedvenc nálam a joghurt (pl. update1 vagy proteines jogobella) valamilyen gyümölccsel. Lehet kicsit furcsán hangzik de az abonettre is rákattantam mézzel és banánnal a tetején.
2021. aug. 25. 23:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Humusz + zöldség kombó tényleg jó. Elég semleges ízű nekem, főleg a fűszertől függ. Csak jól kell választani mert van pár ehetetlenül ecetes a boltokban.

Nekem ilyen nasi a túró. 100 gramm túro, 5p gramm joghurt pici édesítővel. Tetejére gyümölcs. Ez két adag, adagonként 100 kcal. Tele fehérjével. És adagobként kb 125 ft

Amúgy bármilywn gyümölcs

Zabpelyhet szoktam ledrálni porrá és abból pudingszerűséget főzni tejjel, bele édesítő. Poharakba kanalazom, kihűtöm és frissen gyümölcs a tetejére. Melegen nem szeretem

2021. szept. 30. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!