Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül fogynia a...

Miért nem sikerül fogynia a nővéremnek?

Figyelt kérdés
Nagyon szomorú vagyok miatta. Pár éve kicsit meghízott, stresszes időszaka volt és sokat evett, most viszont már egy éve eddz konditeremben heti 4-5x, egészségesebben eszik, de rettentő lassan megy. Látom, hogy mennyire zavarja a dolog, sokat sír miatta. Már nem merek előtte enni édességet vagy csokit mert eszembe jut, hogy ez neki mennyire szar lehet. Én kétszer annyit eszek mint ő, nem sportolok és egyszerűen nem hízok. Ez mitől van? Tudok neki segíteni valahogy? 16/L
2021. aug. 22. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
A fogyás nem az egyik napról a másikra fog beindulni, idő kell amíg átáll a szervezet, tartson ki és ne hagyja abba, a kitartásnak meglesz az eredménye, te esetleg annyit tehetsz érte hogy bátorítod
2021. aug. 22. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Számol kalóriát, kalória deficitben van? Az a lényeg. Ha egy éve kezdte az életmódváltást, már jelentős eredménynek kellene lennie. Valószínűleg hiába eszik egészségesen, akkor sincs kalória deficitben és ezért nem fogyj.
2021. aug. 22. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Ha nincs kalóriadeficitben, nem fog fogyni. Nem "egészségeset" kell enni, hanem keveset.
2021. aug. 22. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

Haha nem ugyanaz a nővérünk esetleg? :D Az enyém is kb ugyanez, egy éve edz már velem, én lassan 5 éve csinálom, le is fogytam az első évben kb 20 kilót, úgy, hogy kevesebbet ettem, és azóta is szinten tartok. Na ő nem hajlandó éhezni, ha éhségérzete van, nassol egy kicsit, amire csak annyit mond hogy "dehát gyümölcs, meg egy kocka csoki, nehogy már ennyit se ehessen meg, akkor inkább nem fog fogyni".. mindeközben természetesen naponta panaszkodik a mérleg állása miatt, sokszor elmondja hogy de hiszen egy éve edz, miért van ez. És amikor közlöm vele hogy koplalni kéne hozzá, kezdődik az egész körforgás elölről..

Egy szó mint száz, kevesebbet kell ennie a fogyáshoz, önmagában a mozgás nem fogyaszt, ha mellette ugyanannyi kalóriát visz be az ember minden nap.

2021. aug. 22. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
4. Hát koplalnia rohadtul nem kéne. Az is van olyan egészségtelen mint a túlsúly.
2021. aug. 22. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: egyszerűen más az anyagcserétek. Nálunk is így van, én iszonyatosan gyorsan hízok ha nem tartom szigorúan a diétám+ rendszeres mozgást ( heti 5x2 óra), nagy súlyról rengeteg melóval lefogytam, de örök küzdelem az életem, mivel még van 8kg +, meg ha végeztem, meg is akarom tartani ez elért eredmênyt.

A tesóm viszont otthonról dolgozik, ülőmunkát végez, nem mozog semmit, vsak a hűtőig, wcre és vissza. napi több zacskó csipsz, több tábla csoki, cukorka, péksüti, tészták, sültkrumpli stb, és nem csak nem volt soha túlsúlyos, picit még vékony is. Ő apánktól örökölte ezt, ő ugyanilyen. Ên meg anyutól a hízáshajlamot. Ő is végigszenvedte az egész életét emiatt. Vért izzadva is csak 100 kgra tudott lefogyni 140-150 volt.

2021. aug. 22. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
#5 idézőjelben kellett volna írnom a koplalni szót, nyilván nem a szó szoros értelmében értettem, írtam is előtte hogy én azzal fogytam hogy kevesebbet ettem, amire a testvérem nem hajlandó. És amikor ezredjére rimánkodik a súlya miatt, ennyit szoktam reagálni, mivel tudom hogy semmit nem ér, ugyanúgy eszik tovább.
2021. aug. 22. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
88%
Ki kellene vizsgálni, nem e működik alul a pajzsmirigye. Az is lehet, hogy csak szimplán sokat eszik, változtatni kellene az ételeken.
2021. aug. 22. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!