Miért nem sikerül fogynia a nővéremnek?
Haha nem ugyanaz a nővérünk esetleg? :D Az enyém is kb ugyanez, egy éve edz már velem, én lassan 5 éve csinálom, le is fogytam az első évben kb 20 kilót, úgy, hogy kevesebbet ettem, és azóta is szinten tartok. Na ő nem hajlandó éhezni, ha éhségérzete van, nassol egy kicsit, amire csak annyit mond hogy "dehát gyümölcs, meg egy kocka csoki, nehogy már ennyit se ehessen meg, akkor inkább nem fog fogyni".. mindeközben természetesen naponta panaszkodik a mérleg állása miatt, sokszor elmondja hogy de hiszen egy éve edz, miért van ez. És amikor közlöm vele hogy koplalni kéne hozzá, kezdődik az egész körforgás elölről..
Egy szó mint száz, kevesebbet kell ennie a fogyáshoz, önmagában a mozgás nem fogyaszt, ha mellette ugyanannyi kalóriát visz be az ember minden nap.
Kérdező: egyszerűen más az anyagcserétek. Nálunk is így van, én iszonyatosan gyorsan hízok ha nem tartom szigorúan a diétám+ rendszeres mozgást ( heti 5x2 óra), nagy súlyról rengeteg melóval lefogytam, de örök küzdelem az életem, mivel még van 8kg +, meg ha végeztem, meg is akarom tartani ez elért eredmênyt.
A tesóm viszont otthonról dolgozik, ülőmunkát végez, nem mozog semmit, vsak a hűtőig, wcre és vissza. napi több zacskó csipsz, több tábla csoki, cukorka, péksüti, tészták, sültkrumpli stb, és nem csak nem volt soha túlsúlyos, picit még vékony is. Ő apánktól örökölte ezt, ő ugyanilyen. Ên meg anyutól a hízáshajlamot. Ő is végigszenvedte az egész életét emiatt. Vért izzadva is csak 100 kgra tudott lefogyni 140-150 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!