Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most lehetséges, hogy híztam?

Most lehetséges, hogy híztam?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázom, mindennap 3x étkezem. Eddig le is ment 4 kg de ma kicsit elszaladt a ló velem. Mondom miért gondolom így:

ma ettem egy pitét, 2 csomag ropit, 10db kakaós kekszet egy csokis műzliszeletet (nem az “egészségesebb” fajtából) egy nagy darab nyári almát, répát nyersen, 2 kis szelet kenyeret 1 virslit, 1 lap sajtot, csirkehúst amin tejföl és sajt van, meg rizst.

Ma már nem tervezek enni de mikor nemrég rá álltam a mérlegre többet mutatott mint utólag és megijedtem.

Ugyebár meg van .,. És lehet ez is közrejátszik, hogy nem bírtam megállni az egészségtelen kaják túltolását.

A hasam is nagyobb lett jóval.:(

Lehet, hogy tényleg híztam?

2021. aug. 15. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pár grammot lehet
2021. aug. 15. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

(1) Nem híztál, maximum több kaja van a beleidben, több vizet kötöttek meg az izmaid stb. Egy nap alatt nem lehet számottevő mértékben hízni.

(2) Nem az a megoldás, hogy ma már nem eszel. Korrigáld az összetételt, amennyire lehet. Kéne még zöldség mára, rostok, ha a csirkehús nem volt valami sok, akkor abból is ehetsz még. Csirke+friss saláta pont jó lesz vacsorára.

(3) Gondold át, hogy miért botlottál meg ma. Megfelelő a diétád? Nem túl szigorú? Ha teljesen kizártad az édességet, nem lenne jobb rendszeresen, de mértékkel, kis adagban beiktatni? Nem túl kevés az összmennyiség? Nem hiányzik valamilyen tápanyag, ásványi anyag, vitamin?

2021. aug. 15. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:
1-2 nap alatt nem rakódik le zsír, mint ahogy nem is megy le.Salakanyag és víz ami lehet.
2021. aug. 16. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!