Csajok ti versenyeztetek már egymással olyanban hogy ki mennyit fogy le?
Figyelt kérdés
Ha igen hogy kezdődött és ki nyert?
Mennyire volt nagy hajtóerő a verseny?
2021. aug. 14. 10:30
1/5 anonim válasza:
Igen, mikor kórházban voltam az anorexiám miatt, a többiek csinálták.
A csapat két felé oszlott; akik megpróbáltak valami kevéskét felszedni és akik fogytak tovább, persze ők előbb-utóbb az orrszondán kötöttek ki.
Ha akkor nem híztam volna azt a 8 dkg-t, talán még ma is csöveken lógnék.
Rájöttem, hogy a fogyás nem egy verseny, nem ettől leszek jobb, szebb.
Pláne nem egészséges ilyennel versenyezni, ha nem vagy túlsúlyos.
Akinek meg fogyni kell, inkább partnert keressen motiváláshoz, ne versenytársat.
2/5 anonim válasza:
Igen... én nyertem a 35 kilómmal, a másik csaj leállt 43-nál.
Ez van, megérte? Nem, mert majdnem meghaltam. Most 54-56 között mozgok, tök jó, imádom.
3/5 anonim válasza:
Én akkor fogytam le jelentősen mikor levágtam a a hajamat. Nagyon sokan megijedtek tőlem.
4/5 anonim válasza:
Egészségesen értelmetlen versengés, nem biztos, hogy ugyanannyi kilogramm fogyás szükséges az ideális testsúly eléréséhez. Anorexiások körében viszont ez a versengés állandó és ezért sem javasolják egy anorexiásnak, hogy a bevitt kalóriák mennyiségét vagy az aktuális súlyát nyilvánosan publikálja, mert egy szintén anorexiás olvasó állapota rohamos romlásnak indulhat: ha az ő súlya pár kilóval több vagy magasabb a kalóriabevitele, ezen igyekszik változtatni, esetleg pont ezért utasítja el az orvosi segítséget, mert úgy érzi, nála nem akkora a baj, mint annál, aki nála is soványabb, tőle is jobban koplal.
5/5 anonim válasza:
Érdekes, amikor megkérdeztem ezt hogy ahol sok anorexiás van együtt (akár pszichiátria, akár fórumok) nincs -e ez a versengés egymás között, úgy nekem estek... hiába kezdtem azzal, hogy nem veszekedni akarok, csak érdekel a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!