Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit tudnák...

Szerintetek mennyit tudnák egy hónap alatt fogyni? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Minden nap reggelire két szendvicset eszek, napközben sokat iszok, ebédre egy adag levest és egy adag másodikfélét eszek. És ennyit eszek egy nap. Rendszeresen futni járok, hétfőn, szerdán és pénteken 5 km-t. Úszok és kötélugrásra járok.
2010. aug. 29. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Heti 1 kg-ot, különben lógni fog a bőrőd
2010. aug. 29. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Összesen 2 kilót.
2010. aug. 30. 10:31
 3/5 A kérdező kommentje:
csak? hát ez elég kevés. :S dehát annyi mindent sportolok, és elég jól birom. :/
2010. szept. 1. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy hónap alatt úgy ment le 5k, hogy reggelire zöldségeket, gyümölcsöket, vagy főtt tojást fogyasztottam. Szóval semmi szendvics nem volt. Ebédre én is úgy étkeztem ahogy te azt szeretnéd, általában két fogásos kaját ettem, a vacsi pedig változó volt, de az is inkább gyümölcsökből állt, vagy vmi saláta, tojás, hal stb... mindennap futottam. Én reggelire nem ennék meg két szendvicset, inkább vmi mást választanék helyette. Az jó, ha sokat iszol, de mit? Én vizet ittam csak.
2010. szept. 2. 00:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Vizet és ásványvizet iszok.
2010. szept. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!