Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem ma? Ugye nem?

Sokat ettem ma? Ugye nem?

Figyelt kérdés

Ettem egy fél tányér húslevest, kevéske tésztával, 5 db főtt répát, és 1 db főtt krumplit. Nincs étvágyam, mert beteg vagyok.

16L

2010. aug. 29. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Nem ettél sokat. Én egy egész töltött csirkét vagy egy kilós kenyeret szoktam ebédre enni (kolbásszal).
2010. aug. 29. 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem ettél. Ha le vagy gyengülve akkor kell az energia. Majd ha meggyógyultál akkor foglalkozz a diétával. Addig meg gyógyulgass.
2010. aug. 29. 15:25
 3/10 A kérdező kommentje:
De ettől hízni fogok? :S Még szerintem kb. 3 napig biztos nem leszek jól. :S Holnap megyek dokihoz, de nem akarok hízni 1 dekát se :S
2010. aug. 29. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:
édesem, nem tudsz annyit enni, NEM fogsz hízni semmit. De egyél, majd ha meggyógyultál leadod. Addig EGYÉL.
2010. aug. 29. 15:44
 5/10 anonim ***** válasza:
hát ez semmi kaja még betegen is.. ne legyél már hüyle hogy így parázo la hízástól. ez beteges :S
2010. aug. 29. 16:00
 6/10 A kérdező kommentje:
:S Ez van...Nehezen tudtam lefogyni. Amúgy ettem még egy fél tányér székelykáposztát is, egy szelet kenyérrel. És kezdek jobban lenni :DDD Érdekes, amióta beteg lettem, ettem rendesen, mármint sokkal több gyümölcsöt (szinte csak azt) és jobban vagyok. Már úgy tegnap óta. :) Igen, félek h visszahízok, mert nagyon sokáig tartott, mire fogytam.
2010. aug. 29. 16:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, betegség alatt nem nagyon szokott hízni az ember:)
2010. aug. 29. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:

ha beteg avgy akkor ne székelykáposztát egyél, hanem háztartási kekszet, gyümölcsöt, zöldséget, főtt krumplit, levesket stb

szerintem ez nagyon nehéz a gyomrodnak egy tál székelykáposzta

amúgy milyen betegséged van? hányás vagy láz?

2010. aug. 29. 16:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Lázas vagyok, szédülök, és fáj a fejem 3. napja
2010. aug. 29. 16:47
 10/10 anonim ***** válasza:
honnan fogytál hova? mmiint leírnád a paramétereidet akkor és mostba? csak kiváncsi vagyok mi miatt izgulsz ennyire hogy még gyógyulni sem mersz rendesen :) (amúgy pár nap "kihágástól" nem hízol el, nyugi :))
2010. aug. 29. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!