Hogyha szép lassan fogy le a fölösleg a hasamról, és alig van egy kis hasam, akkor miután lement rólam a súly, akkor a bőröm lógni fog, vagy az is szépen lassan összehúzódik?
Ha kicsi hasad van, nem fog lógni, nyugi. A bőrnek van rugalmassága, annyit visszamegy simán. Ha meg hatalmas hasad van, akkor menj el a háziorvoshoz, rögzítse a súlyod a fogyás kezdetén, így jogosult leszel tb-re hasplasztikát végeztetni, ha végül emellett döntenél. De ez ilyen több tíz kiló fölöslegnél játszik csak, az írásod alapján ítélve neked nincs ennyi.
A mellekre igaz, hogy rostok tartják, ezért ha egyszer megereszkedett, csak műtéttel lehet visszaalakítani. Ezért fontos erős melltartót viselni mindenféle ugrabugrához, akinek nagy a melle.
Egyénfüggő is. Van akinek -20 kg után is lóg a bőre, másnak -40 után sem.
A Lassú fogyás jobbat tesz a bőrnek ez fix, és a rendszeres mozgás valamint a folyamatos kollagén szedése.
Bizonyos mértékig fogyás alatt a bőr képes visszahúzódni. Nekem pl nagyon nagy volt a feleslegem, és ahhoz képest egyáltalán nem maradt sok bőr. Persze maradt, itt- ott , kényesebb helyeken, de pl ruhában a kutya se veszi észre, és inkább csak olyan ráncos, nem több kilós lebernyegekben lóg mint sokan hiszik. Pl -50-60 kgnál még nem is látszott. Valamivel később csak.
Engem meg még nem annyira zavar az ami végül megmaradt. Idővel lehet bevállalok plasztikát, még nem döntöttem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!